Now Reading
(P) 3 bijuterii IJOO cu care faci concediul

(P) 3 bijuterii IJOO cu care faci concediul

Revista Psychologies

Momentul tau preferat se apropie. In curand vei scoate geamantanul din dulap si, cu gandul la vacanta, vei incepe sa-l umpli. Oricat de mult spatiu ai avea in bagaj, va trebui totusi sa te limitezi la cateva tinute care sa se potriveasca tuturor evenimentelor din vacanta. Alegeri dificile.

Iti dam un sfat: daca la capitolul tinute e bine sa ai la tine mai multe optiuni, (pentru ca e incomod sa speli haine in vacanta), in ceea ce priveste accesoriile, ia cu tine doar cateva elemente cheie. Vei cara degeaba toata cutia de bijuterii. Stii ca de cele mai multe ori, in vacanta, nu te-ai preocupat de accesorii atat de mult pe cat te-ai fi gandit inainte sa pleci.

In magazinul online IJOO gasesti bijuterii pentru toate stilurile tale. Ca sa fim insa practici, iti propunem sa mergem pe simplitate – o abordare pe care o vei aprecia, mai ales dupa cateva ore petrecute printre dileme, in fata bagajului.

 

Colier cu perle si agate diponibil in magazinul online IJOO la 139 lei

colier

Perlele contureaza atat de discret sensibilitatea feminina. Dincolo de aerul distins pe care ele il confera tinutelor, perlele sunt fermecatoare tocmai prin versatilitatea lor. Datorita neutralitatii cromatice, ele pot fi asortate cu haine in culori puternice sau pastelate, iar forma lor simpla, in sirag, se potriveste usor oricarui tip de guler sau decolteu.

Un colier de perle confirma eleganta unei rochii negre, clasice si provoaca atunci cand este purtat in combinatie cu o pereche de pantofi sport. Pune in bagaj un sirag de perle cu increderea ca vei arata minunat, indiferent de stilul vestimentar cu care alegi sa le asortezi.

 

Cercei argint si opal (Swarovski elements) disponibili in magazinul online IJOO, la doar 99 lei

cercei

 

Majoritatea concediilor presupun miscare: vizite la muzee, drumetii, plimbari prin piete pline de istorie. Alte concedii implica relaxare pe un sezlong, pe malul marii sau intr-un resort terapeutic, la munte.

Indiferent de stilul de sejur pe care il alegi, ceea ce vei aprecia cel mai mult la tinutele tale va fi nivelul de confort. Cand cauti libertate, te vei feri de haine ce impun o anumita pozitie a corpului sau de accesorii care iti incarca urechile, gatul sau mainile.

Am ales pentru tine o pereche de cercei pe care nici nu-i simti, dar care pot foarte usor sa devina centrul atentiei daca sunt asortati cu o rochie eleganta. Forma de lacrima le confera distinctie, insa faptul ca se pastreaza ficsi pe ureche le adauga lejeritate. Sunt din argint, asa ca-i poti purta fara probleme pe plaja, iar cand vine seara, ii poti lasa sa straluceasca in luminile stroboscoapelor.

 

Ceas Crystal Blue, 199 lei

 

Speram ca vei putea concediul acesta sa te detasezi de tot ce inseamna birou. Am ales pentru tine un ceas discret, care sa-ti permita sa te orientezi, chiar daca iti lasi telefonul in camera. Cureaua metalica si combinatia auriu-argintiu il face usor de asortat cu orice alta bijuterie si cu orice tinuta.

E un ceas casual din material de buna calitate, asa ca-l poti purta fara probleme la plaja. Nu uita sa-l dai jos si sa-l asezi in cutiuta lui, daca nu vrei sa te bronzezi cu urma de ceas.

Am ales un stil simplu, in ton cu trendurile verii. Poti oricand sa intri pe Ijoo.ro si sa-ti alegi propriul stil de bijuterii. Singura regula? Doar 3 bijuterii esentiale pentru concediul acesta. Ce zici? Rezisti sa alegi doar 3?

 

Ijoo.ro este cutia cu bijuterii fel de fel in care gasesti intotdeauna accesorii pentru orice tip de tinuta. Scrie-ne daca ai idei sau daca iti doresti ceva special. Suntem aici pentru tine.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top