Now Reading
(P) 30 de Zile Happy – Accepți provocarea?

(P) 30 de Zile Happy – Accepți provocarea?

Vara a început să își intre încet, încet în drepturi, iar pentru mulți dintre noi, asta înseamnă că în curând va începe sezonul concediilor!

 

Acea perioadă a anului mult râvnită pe parcursul zilelor reci ne face cu ochiul la fiecare pas, cu fiecare terasă proaspăt deschisă, cu fiecare frigider ticsit de înghețată de la chioșcul din colț și, nu în ultimul rând, cu fiecare kilogram de cireșe la suprapreț, care-și merită fiecare leu.

Ce mai, vara este acest tărâm magic care ne acaparează în plasa ei și ne face să ne gândim cu jind la acea săptămână (sau două) de concediu binemeritat, numărând secundele pe ceas cât stăm la birou.

… dar dacă ți-am spune că lucrurile nu trebuie să fie așa? Că nu trebuie să înduri săptămâni întregi de plictiseală și efort ca să te bucuri de un singur moment de libertate în vară?

Dacă ți-am spune că fericirea ta începe chiar astăzi sub forma unor papuci pufoși sau a unei gogoși dăruite celui mai simpatic coleg? Dacă ți-am spune că fericirea se numără în zâmbete vara aceasta și că e o stare de spirit care depinde doar de tine?

 

eJobs.ro te provoacă la 30 de Zile Happy!

Cu 30 de rețete pentru fericire atent selecționate și ușor de pus în practică și 30 de super premii, care mai de care mai surprinzătoare, faimosul portal de recrutare a pus la cale un plan de acțiune îndrăzneț de a crește fericirea la job. Ce zici, te bagi?

În octombrie 2016, eJobs.ro a lansat un test care punea, printre altele, întrebarea mult temută Ești Happy?”.

La puțin timp după, pe baza răspunsurilor a mai mult de 123.000 de români, cei de la eJobs au calculat și au anunțat Indexul Fericirii, de 61%, împreună cu misiunea lor de a mări numărul de oameni #HappyLaJob în 2017.

Astfel, anul acesta, ei au lansat o mulțime de inițiative faine menite să împlinească acest scop, printre care și o campanie proaspăt scoasă din cuptor și cunoscută sub numele de „30 de Zile Happy”.

 

„În ultimii ani am sesizat că din ce în ce mai mulți oameni se ghidează după liste în tot ceea ce fac, fie că sunt liste de taskuri la muncă sau liste cu ingrediente la supermarket.

Totul se reduce la ceva ce poate fi bifat și obținut printr-o doză zdravănă de organizare. Totuși, dintr-un motiv sau altul, fericirea nu este inclusă într-o astfel de listă.

Ea e văzută ca fiind ceva îndepărtat, greu de atins și aproape imposibil de înțeles, ceva ce poate fi creat doar în timpul liber, doar în momentele când responsabilitățile dispar, momente extrem de rare în zilele noastre.

Ei bine, anul acesta. eJobs.ro și-a propus să demonstreze că lucrurile nu stau chiar așa în realitate. Astfel, i-am provocat pe fanii noștri la un mic challenge care include 30 de sfaturi simple, amuzante și surprinzător de practice în același timp de a-și crește fericirea la job.

Prin această inițiativă vrem să le demonstrăm românilor că și un singur punct dedicat fericirii pe lista de task-uri poate să ne facă #HappyLaJob.” ne-a povestit Laura Chiculiță, CMO eJobs.ro.

 

Așadar, tu ești pregătit să accepți provocarea? Te anunțăm că se lasă cu premii zilnice, electrocasnice si electronice faine, gadgeturi cool și cele mai tari obiecte pentru concedii și weekenduri relaxante.

Tot ce trebuie să faci ca să participi este să intri pe ejobs.ro/30zilehappy, să te înscrii în concurs cu o adresă de e-mail validă, să îți confirmi înscrierea pe mail și să dai share pe Facebook uneia dintre cele 30 de rețete pentru fericire.

Fii pe fază, în fiecare zi se extrage un nou câștigător și se anunță următorul premiu al zilei!

Pentru mai multe detalii, intră pe pagina de Facebook eJobs.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top