(P) 30 de Zile Happy – Accepți provocarea?

Vara a început să își intre încet, încet în drepturi, iar pentru mulți dintre noi, asta înseamnă că în curând va începe sezonul concediilor!

 

Acea perioadă a anului mult râvnită pe parcursul zilelor reci ne face cu ochiul la fiecare pas, cu fiecare terasă proaspăt deschisă, cu fiecare frigider ticsit de înghețată de la chioșcul din colț și, nu în ultimul rând, cu fiecare kilogram de cireșe la suprapreț, care-și merită fiecare leu.

Ce mai, vara este acest tărâm magic care ne acaparează în plasa ei și ne face să ne gândim cu jind la acea săptămână (sau două) de concediu binemeritat, numărând secundele pe ceas cât stăm la birou.

… dar dacă ți-am spune că lucrurile nu trebuie să fie așa? Că nu trebuie să înduri săptămâni întregi de plictiseală și efort ca să te bucuri de un singur moment de libertate în vară?

Dacă ți-am spune că fericirea ta începe chiar astăzi sub forma unor papuci pufoși sau a unei gogoși dăruite celui mai simpatic coleg? Dacă ți-am spune că fericirea se numără în zâmbete vara aceasta și că e o stare de spirit care depinde doar de tine?

 

eJobs.ro te provoacă la 30 de Zile Happy!

Cu 30 de rețete pentru fericire atent selecționate și ușor de pus în practică și 30 de super premii, care mai de care mai surprinzătoare, faimosul portal de recrutare a pus la cale un plan de acțiune îndrăzneț de a crește fericirea la job. Ce zici, te bagi?

În octombrie 2016, eJobs.ro a lansat un test care punea, printre altele, întrebarea mult temută Ești Happy?'.

La puțin timp după, pe baza răspunsurilor a mai mult de 123.000 de români, cei de la eJobs au calculat și au anunțat Indexul Fericirii, de 61%, împreună cu misiunea lor de a mări numărul de oameni #HappyLaJob în 2017.

Astfel, anul acesta, ei au lansat o mulțime de inițiative faine menite să împlinească acest scop, printre care și o campanie proaspăt scoasă din cuptor și cunoscută sub numele de „30 de Zile Happy'.

 

„În ultimii ani am sesizat că din ce în ce mai mulți oameni se ghidează după liste în tot ceea ce fac, fie că sunt liste de taskuri la muncă sau liste cu ingrediente la supermarket.

Totul se reduce la ceva ce poate fi bifat și obținut printr-o doză zdravănă de organizare. Totuși, dintr-un motiv sau altul, fericirea nu este inclusă într-o astfel de listă.

Ea e văzută ca fiind ceva îndepărtat, greu de atins și aproape imposibil de înțeles, ceva ce poate fi creat doar în timpul liber, doar în momentele când responsabilitățile dispar, momente extrem de rare în zilele noastre.

Ei bine, anul acesta. eJobs.ro și-a propus să demonstreze că lucrurile nu stau chiar așa în realitate. Astfel, i-am provocat pe fanii noștri la un mic challenge care include 30 de sfaturi simple, amuzante și surprinzător de practice în același timp de a-și crește fericirea la job.

Prin această inițiativă vrem să le demonstrăm românilor că și un singur punct dedicat fericirii pe lista de task-uri poate să ne facă #HappyLaJob.' ne-a povestit Laura Chiculiță, CMO eJobs.ro.

 

Așadar, tu ești pregătit să accepți provocarea? Te anunțăm că se lasă cu premii zilnice, electrocasnice si electronice faine, gadgeturi cool și cele mai tari obiecte pentru concedii și weekenduri relaxante.

Tot ce trebuie să faci ca să participi este să intri pe ejobs.ro/30zilehappy, să te înscrii în concurs cu o adresă de e-mail validă, să îți confirmi înscrierea pe mail și să dai share pe Facebook uneia dintre cele 30 de rețete pentru fericire.

Fii pe fază, în fiecare zi se extrage un nou câștigător și se anunță următorul premiu al zilei!

Pentru mai multe detalii, intră pe pagina de Facebook eJobs.

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
(P) 30 de Zile Happy - Accepți provocarea?
(P) 30 de Zile Happy – Accepți provocarea?

Vara a început să își intre încet, încet în drepturi, iar pentru mulți dintre noi, asta înseamnă că în curând va începe sezonul concediilor!

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste