Now Reading
32 de tineri muzicieni si artisti plastici premiati de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

32 de tineri muzicieni si artisti plastici premiati de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Revista Psychologies

Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei a inmanat diplomele Tinere Talente celor 32 de artisti, din domeniul artelor plastice si al muzicii clasice, bursieri ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, in cadrul unei gale eveniment desfasurata la Teatrul National Bucuresti, luni, 24 noiembrie.

La evenimentul organizat in sala Pictura au luat parte oameni de cultura, artisti consacrati – muzicieni, pictori, sculptori, actori, personalitati ale mass-media romanesti si din managementul companiilor locale si multinationale – sponsori ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei. Evenimentul a fost prezentat de actrita Daniela Nane.

Seara de gala a debutat cu discursul directorului executiv al Fundatiei, Mugurel Margarit-Enescu, care a vorbit despre realizarile celor 32 de artisti sustinuti in editia 2014 a programului Tinere Talente si despre planurile Fundatiei de dezvoltare a acestui program.

Tinerii muzicieni au urcat pe scena uimind publicul prezent printr-un inedit concert, tema aleasa in acest an fiind muzica romantica.

Gala Tinere Talente a continuat cu momentul decernarii diplomelor bursierilor, in prezenta Altetei Sale Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei. A urmat vizitarea expozitiei de pictura, sculptura, fotografie si grafica.

Lucrarile tinerilor artisti vor putea fi vizionate de publicul larg la Teatrul National pana la 6 decembrie. 

Gala Tinere Talente a fost darul pe care cei 32 de tineri artisti sprijiniti in cadrul programului Tinere Talente l-au facut sustinatorilor lor: sponsori, profesori, mentori, parinti, dar si publicului larg, martori ai primului lor pas in cariera artistica.

Fundatia a demarat selectia de candidati pentru o noua generatie de artisti pe care ii va sustine, pe parcursul anului 2015, prin programul Tinere Talente.

Aplicatiile pot fi trimise pe adresa fundatiei pana la data de 16 decembrie. Detaliile despre selectie sunt disponibile pe site-ul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei www.fpmr.ro .

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top