4 cadouri de Crăciun pe care ai putea (și ar trebui) să ți le oferi singură

De ce să aștepți ca alții să-ți îndeplinească dorințele, când poți chiar tu să te răsfeți cu un cadou special?

În luna cadourilor ne gândim la toți cei din jurul nostru, dar mai puțin la noi însene. Cum se face că petrecem ore întregi în mall după daruri pentru toți din jurul nostru și totuși nu ne oferim și nouă însene un răsfăț? Îți propunem ca de Crăciunul acesta să te răsplătești singură pentru tot efortul depus de-a lungul anului. În plus, pentru că e final de an, meriți un cadou mai consistent, pe care îl „vânai” de mult. Uite câteva sugestii:

 

  • Fă-ți un cadou care îți va schimba viața

 

De la anul e cazul să uiți complet de mirosul neplăcut de țigară din casă, de pe mâini și de pe haine și să adopți un obicei în ton cu un nou an. Un dispozitiv care încălzește tutunul în loc să-l ardă, așa cum este IQOS, ar putea fi o schimbare binevenită la intrarea în noul an.

E un cadou care îți schimbă radical un obicei zilnic. Poți începe 2018 fără să mai ai hainele îmbibate de miros de țigară și poți să uiți complet de scrum, scrumiere și fumul înecăcios de țigară.

  1. Ia-ți lucrul acela despre care mereu ai spus că e doar un moft

Uneori e chiar recomandat să îți hrănești mofturile, mai ales după un an greu, în care ai muncit mult, dar în care ai avut și rezultate pe măsura muncii. Oricare dintre noi a pus ochii pe diverse obiecte a căror achiziție am amânat-o pe motiv că e doar un capriciu și am putea face alte lucruri cu banii respectivi.

E bine câteodată și să renunți la fi atât de calculată și să îți iei colierul acela pe care ți-l dorești de mult sau poate cerceii din aur la care te gândești încă de anul trecut.

  1. Dăruiește-ți o experiență pe care o să o ții minte toată viața

Oferă-ți de Crăciun o vacanță pentru anul viitor. Ia-ți acum biletul de avion pentru la vară și bifează destinația aceea în care ai vrut mereu să ajungi. Un bilet cumpărat cu câteva luni înainte are un preț mai bun, iar la sfârșitul unui an foarte încărcat merită să te gândești la o vacanță.

O vacanță este ocazia perfectă pentru a te destinde, pentru a cunoaște o nouă cultură și pentru a ajunge în locul la care ai visat dintotdeauna. Ce-ar fi să te îndepărtezi puțin de Europa și să mergi într-o destinație care îți dă ocazia să ai contact cu o lume complet diferită – Thailanda, Vietnam, Japonia sau India?

  1. Cadoul la care orice femeie visează

Dacă vrei ceva mai practic, atunci ai putea profita de o ocazie atât de specială pentru a-ți face un cadou pentru toată viața – un aparat pentru epilare definitivă. Oare există vreo femeie care să nu își dorească un aparat care să o scutească de toată corvoada epilării cu ceară și a mersului periodic la salon? Pentru că este o achiziție care necesită un buget mai consistent, o ocazie specială e perfectă pentru a-ți oferi acest cadou.

Muncim din greu tot anul, ne uităm la bani ori de câte ori ne cumpărăm ceva mai scump și le oferim mai multe celor din jur decât ne oferim nouă. Anul acesta ai putea, totuși, să începi o tradiția nouă – un cadou de Crăciun de la tine pentru tine, ca să te răsplătești pentru anul care se încheie.

 

Sursa foto: Nady/Shutterstock

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
femeie care sufera de cancer se uita pe geam
A șasea cea mai răspândită formă de cancer ucide anual peste 2.500 de români

Două din trei persoane diagnosticate cu cancer de cap sau gât ajung la medic abia când boala este într-un stadiu avansat.

Citeste
ELLE Decoration Designers Boutique
Cum a fost la ELLE Decoration Brunch x Mihnea Gheorghiu – primul eveniment din seria ELLE Designers Boutique

Pe 12 octombrie a avut loc primul Brunch organizat de ELLE Decoration România la București Mall. Vezi cum s-a desfășurat evenimentul dedicat designului românesc.

Citeste
conferinta internationala de psihanaliza
Societatea Română de Psihanaliză organizează cea de-a X-a ediție a Conferinței Internaționale de Psihanaliză

Societatea Română de Psihanaliză organizează cea de-a X-a ediție a Conferinței Internationale de Psihanaliză.

Citeste
4 cadouri de Crăciun pe care ai putea (și ar trebui) să ți le oferi singură
4 cadouri de Crăciun pe care ai putea (și ar trebui) să ți le oferi singură

De ce să aștepți ca alții să-ți îndeplinească dorințele, când […]

Citeste
workshop psychologies la bucuresti mall
Vârsta la feminin

„Old age is not for sissies” spunea Katharine Hepburn. Adică înaintarea în vârstă nu e ceva pentru cei slabi de înger. Atunci pentru cine e?

Citeste
O gustare hrănitoare, care nu îngrașă
O gustare hrănitoare, care nu îngrașă

Batoanele proteice sunt nelipsite din dieta echilibrată a celor care fac sport sau vor să slăbească. Asta pentru că țin de foame și sunt ușor de transportat și consumat, oriunde te-ai afla: la serviciu, acasă sau în călătorie. Poți să ți le prepari singură, dar mai simplu e să le iei de la Gerlinéa, renumitul brand francez de produse hipocalorice.

Citeste