7 lucruri surprinzătoare care te fac mai atrăgătoare în ochii unui bărbat

Modul în care arăți nu este totul, iar acest lucru este valabil și pentru sexul opus. Deși aspectul fizic joacă un rol important atunci când te simți sau nu atrasă de cineva sau atunci când un bărbat este atras de tine, sunt și alte elemente care pot stârni interesul în ochii cuiva de sex opus.

7 lucruri surprinzătoare care te fac mai atrăgătoare în ochii unui bărbat:

  1. Misterul

Puține lucruri vor atrage mai mult un bărbat decât misterul. Și aici nu te sfătuim să fii secretoasă, ci doar să conștientizezi că un aer de mister va stârni mereu curiozitatea unui bărbat. Dincolo de trăsăturile individuale de caracter, acest aer de mister poate veni și în urma unor accesorii vestimentare. Astfel de ochelari de soare vor da mereu rezultate. Prin faptul că îți acoperă ochii și o parte din față, ochelarii au oferit dintotdeauna un aer mai sexy unei femei.

  1. Umorul

Umorul nu înseamnă să râzi la toate glumele lui, chiar dacă unele sunt foarte slabe. Umorul și ironia denotă inteligență, iar aceste lucruri sunt irezistibile în ochii unui bărbat. În plus, aceste calități vă vor ajuta să spargeți gheața mai repede și să discutați mai relaxați și mai liberi și despre subiecte mai sensibile sau mai intime.

  1. Tocurile înalte

Nu e nimic nou aici, până la urmă. Bărbații sunt înnebuniți după femeile care poartă tocuri înalte, iar ele te vor ajuta să fii impunătoare atunci când intri într-o încăpere. Singurul lucru la care trebuie să fii atentă, asta în cazul în care te deranjează, este să nu fii cea mai înaltă persoană din încăpere. Bărbații ar putea fi intimidați de acest aspect.

  1. Brațele lungi

Potrivit unui studiu realizat în 2010, în Australia, și publicat de Huffington Post, bărbații sunt extrem de atrași de femeile cu brațele lungi. Desigur, aici vorbim despre o caracteristică fizică, pe care nu o poți modifica. Dar dacă te afli în această situație, e bine să știi care sunt avantajele tale.

  1. Părul rebel
    Părul lung este unul dintre elementele care vor atrage mereu un bărbat. Rămânând la acest capitol, și părul rebel, ușor ciufulit, va fi mereu irezistibil în ochii unei persoane de sex opus. Părul lung și îngrijit este des asociat cu sănătatea și tinerețea, așa că te sfătuim să ai mereu o grijă sporită atunci când vine vorba de părul tău.
  1. Culoarea roșie

În special buzele peste care a fost aplicat un ruj de culoare roșie. Roșul este o culoare care îi va atrage pe bărbați, iar studiile au arătat că o femeie care este atrasă la rândul ei de un bărbat va purta mai multe elemente de culoare roșie decât în mod normal. Un ruj roșu mat în poșetă ar putea să-ți fie la îndemână din când în când.

  1. Machiajul natural

Potrivit unor studii preluate de britanicii de la The Guardian, bărbații preferă mai mult femeile care folosesc mai puțin machiaj sau care dau impresia că pot fi mereu impecabile fără a depune un mare efort în fiecare zi în fața oglinii. Dar știi și tu că ideea unui machiaj natural este mai mult un mit. De multe ori, vei munci mult mai mult încercând să dai impresia unui astfel de look natural, pe care nu toate femeile și-l permit. Tenul, anii, ridurile și alte aspecte de acest fel pot îngreuna dorința de a avea mereu un aspect fresh fără să depui prea mult efort.

Multe dintre exemplele expuse mai sus reprezintă caracteristici unice, în timp ce altele sunt pur și simplu trucuri vestimentare. Un lucru este clar, orice femeie poate apela cu ușurință la multe dintre ele.

Sursă foto: Shutterstock / Copyright By nd3000

 

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
femeie care sufera de cancer se uita pe geam
A șasea cea mai răspândită formă de cancer ucide anual peste 2.500 de români

Două din trei persoane diagnosticate cu cancer de cap sau gât ajung la medic abia când boala este într-un stadiu avansat.

Citeste
ELLE Decoration Designers Boutique
Cum a fost la ELLE Decoration Brunch x Mihnea Gheorghiu – primul eveniment din seria ELLE Designers Boutique

Pe 12 octombrie a avut loc primul Brunch organizat de ELLE Decoration România la București Mall. Vezi cum s-a desfășurat evenimentul dedicat designului românesc.

Citeste
conferinta internationala de psihanaliza
Societatea Română de Psihanaliză organizează cea de-a X-a ediție a Conferinței Internaționale de Psihanaliză

Societatea Română de Psihanaliză organizează cea de-a X-a ediție a Conferinței Internationale de Psihanaliză.

Citeste
7 lucruri surprinzătoare care te fac mai atrăgătoare în ochii unui bărbat
7 lucruri surprinzătoare care te fac mai atrăgătoare în ochii unui bărbat

Modul în care arăți nu este totul, iar acest lucru […]

Citeste
workshop psychologies la bucuresti mall
Vârsta la feminin

„Old age is not for sissies” spunea Katharine Hepburn. Adică înaintarea în vârstă nu e ceva pentru cei slabi de înger. Atunci pentru cine e?

Citeste
O gustare hrănitoare, care nu îngrașă
O gustare hrănitoare, care nu îngrașă

Batoanele proteice sunt nelipsite din dieta echilibrată a celor care fac sport sau vor să slăbească. Asta pentru că țin de foame și sunt ușor de transportat și consumat, oriunde te-ai afla: la serviciu, acasă sau în călătorie. Poți să ți le prepari singură, dar mai simplu e să le iei de la Gerlinéa, renumitul brand francez de produse hipocalorice.

Citeste