Now Reading
Aleargă și donează cu Băneasa Forest Run și MagiCAMP!

Aleargă și donează cu Băneasa Forest Run și MagiCAMP!

Participanții la cursa de alergare Băneasa Forest Run vor putea face donații pentru a sprijini activitatea MagicCAMP și copiii cu afecțiuni oncologice.

Toți alergătorii participanți la cursă pot să doneze o sumă de bani la înscrierea la eveniment pe www.baneasaforestrun.ro pentru a sprijini activitatea MagiCAMP.

Cei care sunt deja înscriși vor primi un email în acest sens, pentru a putea face și ei donație. Donațiile se pot face și la fața locului, inclusiv prin formularul 2%, în ziua cursei, pe 29 aprilie 2018, data la care sunt așteptați alergătorii să ia startul în pădurea Băneasa.

La fața locului nu numai alergătorii pot face o donație, ci și toți cei care vin să îi încurajeze pe participanți.

Copiii sunt bineveniți la eveniment pentru a-și susține membrii familiei care aleargă la Băneasa Forest Run și pentru a participa la surprizele pregătite la fața locului de către membrii echipei MagiCAMP.

Suntem foarte bucuroși de oportunitate și le suntem recunoscători organizatorilor pentru că au ales MagiCAMP drept cauză caritabilă susținută oficial la Băneasa Forest Run. Toate fondurile adunate din donații cu această ocazie vor merge către copiii cu afecțiuni oncologice. Și ne dorim nu doar să fim susținuți în cadrul cursei, ci să și susținem efortul celor care aleargă, așa că îi veți vedea pe voluntarii MagiCAMP peste tot unde este nevoie de ei!”, a declarat Mihaela Călinoiu, coordonator MagiCAMP.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top