Now Reading
Anul acesta daruieste cadouri cu suflet!

Anul acesta daruieste cadouri cu suflet!

Revista Psychologies

Se apropie sezonul magic al recunostintei si daruirii. Spiritul Craciunului ne patrunde incetul cu incetul in suflet si ne face sa devenim mai generosi, mai toleranti si mai recunoscatori. Este momentul sa aratam celor apropiati o data in plus sentimentele pe care le impartasim pentru ei, imbracate intr-un mesaj unic si personal.

 

Fie ca este vorba despre angajatii care ne-au fost alaturi, fie ca este vorba de prieteni dragi sau de membri ai familiei, cu totii ne dorim ca darurile noastre sa transmita mesajul corect: “Multumesc!”; “Te iubesc!”; “Meriti!” sau “Am nevoie de tine!”, cuvinte care multora dintre noi ne este dificil sa le rostim.

Aduna-ti sentimentele pe care doresti sa le exprimi si alege un cadou cu suflet care sa fie mesagerul gandurilor tale. Cardurile cadou de la Eden Spa se adreseaza sufletului si reprezinta cadoul sanatatii si starii de bine, al experientei, al sentimentelor de liniste interioara, calm, fericire. Este cadoul care se traieste, care te face sa te simti unic, care te face sa te simti iubit si apreciat.

Si, pentru ca fiecare dintre noi este special si are nevoi diferite am creat anul acesta o paleta larga de carduri cadou dedicate sanatatii fizice si mentale.

Cardurile cadou contin terapii SPA care urmaresc obtinerea unor beneficii imediate legate de probleme precum: stresul, durerile cronice de spate si migrene, pierderea vitalitatii sau scaderea motivatiei de a merge mai departe.

Preturile pornesc de la 125 de lei si variaza in functie de complexitatea serviciilor alese. Si pentru ca este sezonul darurilor, pentru fiecare 2 carduri standard achizitionate primesti CADOU inca unul.

Pentru mai multe detalii, consultati oferta noastra din magazinul online de carduri cadou.

Initiatorul in Romania al conceptului de Spa Gift Card, Eden Spa a primit, in cei 8 ani de existenta, in locatiile proprii peste 30000 oaspeti. Credem cu tarie ca secretul nostru sta in valorile noastre: profesionalismul cu care ne tratam fiecare oaspete, personalizarea fiecarei terapii, pasiunea care ne anima si rezultatul pe care experienta Eden Spa il asigura: relaxarea fizica si psihica, starea de bine, pofta de viata!

 

www.edenspa.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top