Now Reading
Aqua Liner Make Up For Ever un machiaj reusit intreaga zi

Aqua Liner Make Up For Ever un machiaj reusit intreaga zi

Revista Psychologies

Aqua Liner este un tus lichid waterproof de mare precizie. Bogata in pigmenti si polimeri, formula sa garanteaza culoare intensa si un rezultat waterproof extraordinar.

Aqua Liner este disponibil intr-o gama de 15 nuante intense, cu aspect fie mat, fie irizat, fie cu sclipiri de diamant. Se demachiaza usor cu demachiant pentru produse waterproof.

Un produs ideal atat la plimbare, la plaja cat si in piscina! Nuante intense, fructate, pentru un machiaj care va rezista intreaga zi.

Cu Aqua Liner puteti trasa o simpla linie de tus sau crea un machiaj artistic prin intercalarea de linii colorate.

Aplicare
Se tine aplicatorul ca o pensula si se traseaza o linie din mijlocul pleoapei spre coltul extern al ochiului, apoi se continua din mijloc spre coltul intern al ochiului.

Pentru cel mai bun rezultat, nu uitati sa agitati usor Aqua Liner inainte de fiecare aplicare si sa ii puneti capacul imediat ce ati terminat.

 

Aqua Liner Make Up For Ever

“…pentru acest nou produs m-am inspirat din lumea stralucitoare a lui David Lachapelle. Am fost de asemenea impresionata de soarele, luminile neon si excentricitatea Miami-ului, si de arhitectura art deco din Ocean Drive. Aspectul sau grafic si futurist, dar si combinatiile de culori – care amintesc de vegetatia tropicala, nisipul si oceanul … este vara si orice e posibil!” spune creatoarea Dany Sanz.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top