Now Reading
Artistul Cristi Martin si designerul Carmen Burtea isi lanseaza prima colectie de arta si accesorii de moda

Artistul Cristi Martin si designerul Carmen Burtea isi lanseaza prima colectie de arta si accesorii de moda

Revista Psychologies

Artistul Cristi Martin, cunoscut publicului ca actor si artist plastic, fondatorul brandului Martin Art, si designerul Carmen Burtea, creator de tinute haute couture si bijuterii Swarovski unicat sub brandul Despotiko, debuteaza in echipa cu o colectie de arta si accesorii de moda statement intr-un concept original, sub numele Art Up! couture painting collection.

 

Colectia va fi prezentata publicului in cadrul unui eveniment organizat in parteneriat cu Halewood Wines, sustinator al acestui concept artistic. Fiecare parte a colectiei celor doi creatori a fost armonizata cu un sortiment de vin de exceptie oferit de renumitul producator de vinuri.

Cei doi artisti au realizat o colectie speciala, cu o abordare artistica indrazneata, in care creatia vestimentara de inalta clasa se intâlneste fericit cu arta plastica.

Artistii au gandit colectia dintr-o dubla perspectiva: a artei si a functionalitatii, de aceea au realizat o serie de aproximativ 25 de tablouri, dar si o linie de posete statement si accesorii fashion, toate fiind unicate lucrate integral manual.

Fiecare obiect al colectiei Art Up! este pictat de Cristi Martin pe materialele pretioase folosite pentru rochiile haute couture de designerul Carmen Burtea – matase, satin, tafta si altele – si  imbogatite apoi cu accente din cristale Swarovski, transformand obiectele si accesoriile in adevarate bijuterii.

Pe de alta parte, colaborarea cu Halewood Wines a generat oportunitati de design si prezentare originale, astfel ca o serie limitata de sticle cu vinuri de colectie Halewood are acum elemente de decor unice realizate de cei doi artisti.

Cei doi artisti au decis, impreuna cu Halewood Wines, ca o parte din incasarile obtinute in seara lansarii sa fie donata catre copiii din asezamantul de la Valea Plopului, pe care vor sa ii ajute sa aiba sarbatori de iarna frumoase.

Urmatorul pas in colaborarea dintre cei doi creatori, din care in aceasta colectie va exista doar un element in avanpremiera, va fi pe zona de tinute haute couture, la inceputul anului viitor.

Info: https://www.facebook.com/ArtUpCouturePainting, http://carmensboutique.ro/.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top