Now Reading
Beauty ONE sustine, in premiera, un seminar despre ten

Beauty ONE sustine, in premiera, un seminar despre ten

Revista Psychologies

Cine nu isi doreste o piele curata, catifelata, plina de stralucire? Insa, pentru a o obtine este esential sa ne cunoastem tipul de ten, sa ii acordam atentia si tratamentul corespunzator in functie de anotimp, de problemele si necesitatile din fiecare moment!

Despre tipul de ten, despre preocuparea noastra constanta pentru a-l mentine sanatos si luminos s-a scris si se va mai scrie foarte mult. Noi toate stim cat este de complicat sa gasim informatii personalizate, clare, care sa ne ofere raspunsuri simple la intrebari precum: Care sunt principalele caracteristici ale tenului meu? Dar cele mai frecvente probleme? Ce pot eu sa fac zi de zi pentru a avea un ten luminos, catifelat, curat si sanatos? Care sunt factorii care imi influenteaza aspectul tenului meu si cum pot eu controla influenta lor? Exista creme minune? Ce inseamna ritualul zilnic de ingrijire?

Si…intrebarile ar putea continua!

Dar, incepand cu luna iunie, Scoala de Cosmetica si Machiaj BEAUTY ONE vine in intampinarea aceste nevoi si organizeaza cel mai util training pentru tine si pentru tenul tau: “Tenul – cartea de vizita, expresia succesului, a sanatatii si a frumusetii femeii!”

Vino sa afli raspunsurile intrebarilor de mai sus, precum si multe alte informatii care te vor ghida zi de zi in ingrijirea corecta a tenului, chiar la tine acasa!

Seminarul va fi organizat sambata 4 iunie si, sub atenta supraveghere a Doamnei Doctor Estetician Manuela Ravescu, pe parcursul celor 6 ore vei avea ocazia sa iti intelegi particularitatile si pasii necesari pe care trebuie sa ii urmezi pentru o ingrijire corecta in functie de tipurile de ten, de anotimp, de problemele genetice, de elementele unice ale femeii din tine!
Totodata, vei primi consiliere privind ingrijirea zilnica, la salon, si rezolvarea problemelor specifice fiecarui in parte, cat si integrarea acestor detalii intr-un concept unitar care cuprinde inclusiv stilul de viata si regimul alimentar.

Pretul de participare este de 75 de ron. Pentru inscrieri si informatii, persoana de contact este Daniela-Oana Mihailov, telefon 0753.028.059; 021.211.11.15. Adresa Scolii de Cosmetica si Machiaj Beauty One este Aleea Modrogan, nr.18, et.3, ap.8, Bucuresti.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top