BRANDON BAYS, autoarea best-seller-ului internațional și a metodei „Călătoria” va susține la București un workshop de vindecare emoțională și transformare a conștiinței

BRANDON BAYS, autoarea best-seller-ului internațional și a metodei Călătoria' susține la București între 29 Septembrie și 1 Octombrie workshop-ul de vindecare emoțională și transformare a conștiinței Journey Intensive

 

Brandon Bays, autoarea best-seller-ului internațional  și a metodei Călătoria' revine la București cu o nouă formă a workshop-ului de vindecare emoțională și de transformare a conștiinței, Journey Intensive.

Originară din New York, Brandon și-a descoperit acum câțiva ani rădăcinile românești, bunicul său fiind general în armata lui Carol al II-lea.

Acesta este un motiv în plus pentru a-și dori ca metoda pusă la punct de ea să fie accesibilă cât mai multor români, astfel încât poporul din care provine să se ridice acolo unde simte că îi este locul.

Povestea ei legată de metoda Călătoria' începe acum mai bine de 30 de ani, atunci când, sub supravegherea și cu acordul medicilor, a reușit să își facă să dispară o formațiune tumorală de dimensiunile unei mingi de baschet.

De atunci și până acum, prin metoda descoperită și perfecționată de ea (de altfel o abilitate naturală a corpului) , zeci de mii de oameni (adulți și copii) au reuțit să își depășească blocaje fizice și emoționale care le făceau viața un calvar.

De la boli diagnosticate alopat la atacuri de panică, frici și traume, blocaje la locul de muncă sau în propria afacere, probleme de concentrare și învățare, depresii, bulimie, dependențe de orice substanță sau viciu.

În esență cel care aduce remediul este cel care a și instalat dezechilibrul, practicianul Journey' fiind doar ghidul experimentat care îndrumă călătorul' spre starea de echilibru perfect.

 

De ce avem nevoie de metode de vindecare emoțională?

În vremuri imprevizibile ca ale noastre, în care anxietatea, epuizarea, depresia sau sentimentul de lipsă de sens sunt la ordinea zilei este nevoie să ne echipăm cu o trusă de prim ajutor și în plan emotional.

Este nevoie să știm ce să facem când ne cuprind spaima, furia, tristețea, dezamăgirea, neîncrederea de sine, vinovația, resentimentele, să ne conștientizăm trăirile negative și să știm să lucram cu ele, pentru a putea folosi energia lor în avantajul nostru și a nu le lăsa  să ne ruineze sănătatea, cariera ori relațiile cu cei dragi.

O importanță deosebită o au instrumentele de vindecare emoțională pentru dezvoltarea sănătoasă a copiilor.

Chiar dacă știm multe despre igiena corporală, domeniul igienei emoționale este încă aproape necunoscut pentru majoritatea dintre noi.

Pătrunderea în acest domeniu – cu blândețe și cu ajutorul metodelor adecvate – ne poate transforma viața în bine, eliberând și deblocând într-o manieră foarte eficientă acele blocaje emoționale ce ne împiedică să fim noi înșine, ajutându-ne să decidem în mod corect, să ne exprimăm, să ne înțelegem și să traversăm propria viață într-un mod liber și lipsit de povara apăsătoare a emoțiilor nocive acumulate adesea de la vârste fragede.

Vom descoperi astfel că până și unele dintre perturbările organice sau afecțiunile cu care ne confruntăm sunt adesea menținute in corp de către emoțiile nocive acumulate de-a lungul timpului, iar ameliorarea acestora apare uneori surprinzător odată ce emoțiile ajung să iasă la iveală și să se vindece gradat și complet.

Abordarea Journey asupra vindecării emoționale propune o serie de procedee de introspecție prin care se accesează, se exprimă și se eliberează emoțiile negative pe care le-am stocat în suflet și în corp.

Ea are la bază conceptul de memorie celulară promovat de Deepak Chopra, cercetările lui Candace Pert asupra efectului reprimării emoțiilor asupra corpului .

În cei peste 30 de ani de cand a fost concepută, metoda Călătoria' a ajutat zeci de mii de oameni de pretutindeni să se elibereze de probleme dintre cele mai diverse, de la anxietate, stres, depresie, stimă de sine scăzută, atacuri de panică până la boli fizice generate de stres, dependențe, abuzuri, probleme relaționale și profesionale care au la bază emoții negative.

În țări ca Olanda, Australia, Africa de Sud sau Israel, metoda Călătoria' a fost folosită cu succes în școli, instituții de stat și chiar recunoscută și acoperită de Asigurările de Sănătate.

 

Cum afli dacă workshop-ul Journey Intensive' este pentru tine?

Citind best- seller-ul internațional Călătoria', citind mai multe informații pe www.metodacalatoria.ro  sau participând la evenimentul introductiv din orașul cel mai apropiat de tine, unde vei întâlni câțiva dintre cei mai experimentați practicieni români ai metodei ce efectiv a revoluționat modul de a transforma emoțiile în sursa ta de putere cea mai importantă.

În luna septembrie Caravana de evenimente introductive Journey se organizează în orașele:

Brașov, 9 septembrie.

Sibiu, 10 septembrie.

Constanța, 15 septembrie.

Cluj Napoca, 16 septembrie.

București, 17 septembrie.

 

Dacă te interesează răspunsul la întrebări ca acestea:

– Ce se ascunde în spatele emoțiilor intense?
– Care este secretul succesului și al eșecului relațional?
– De ce nu reușesc să slăbesc / de ce nu reușesc să renunț la obiceiurile nocive?
– De ce nu pot să gândesc pozitiv decât pentru o vreme?
– Cum mă poate ajuta metoda Călătoria în afaceri?
– De ce revin la obiceiuri alimentare sau comportamentale care îmi fac rău?
– Cât și cum îmi influențează emoțiile starea de sănătate generală?
– Cum pot să depășesc pe termen lung diferitele traume, fobii sau episoade ce mi-au marcat viața în mod negativ?
– Ce este metoda Călătoria și cum pot să o folosesc pentru a-mi transforma viața în bine?

Înscrie-te la un workshop introductiv sau direct la cel susținut între 29 Septembrie și 1 octombrie de Brandon Bays la București pe www.metodacalatoria.ro

 

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
BRANDON BAYS, autoarea best-seller-ului internațional și a metodei „Călătoria” va susține la București un workshop de vindecare emoțională și transformare a conștiinței
BRANDON BAYS, autoarea best-seller-ului internațional și a metodei „Călătoria” va susține la București un workshop de vindecare emoțională și transformare a conștiinței

BRANDON BAYS, autoarea best-seller-ului internațional și a metodei „Călătoria” susține la București între 29 Septembrie și 1 Octombrie workshop-ul de vindecare emoțională și transformare a conștiinței Journey Intensive

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste