Calea către fericire e pavată cu… bormașini?!

Ce au în comun o bormașină, un hamac, o trambulină și 5 kilograme de ciocolată belgiană? Nimic aparent la prima vedere, dar asta nu i-a oprit pe cei de la eJobs.ro să le găsească asemănarea ca parte componentă a unei rețete mai ample menite să crească fericirea la job. Recent, împreună cu Bright Agency, ei au lansat campania „30 de Zile Happy', un concurs cu 30 de super premii zilnice, surprinzătoare prin diversitatea lor, și 30 de rețete pentru fericire amuzante și incredibil de practice în același timp.

 

De ce 30? Laura Chiculiță, CMO eJobs.ro, ne-a explicat conceptul:

„Deoarece trăim într-o societate cu timp comprimat, am ajuns să ne împărțim obiectivele în perioade scurte și repere la care putem ajunge mai ușor.

Astfel, Internetul e presărat cu sute de challenge-uri care durează o lună; 30 de zile pentru brațe tonifiate, 30 de zile pentru un regim de viață mai sănătos, 30 de zile pentru un ten mai curat.

În contextul acesta, al soluțiilor aflate la îndemâna oricui, de ce nu ar exista un astfel de challenge dedicat fericirii?

Prin campania „30 de Zile Happy' nu vrem să le sugerăm utilizatorilor că pot ajunge la fericire neapărat ușor, dar vrem să le demonstrăm că orice mic imbold zilnic către o atitudine #HappyLaJob are un beneficiu pe termen lung.'

Așa au ajuns cei de la eJobs.ro să creeze 30 de „rețete pentru fericire', o serie de sfaturi simpatice care îți pot crește nivelul de fericire la job.

Unele sunt lucruri practice pe care le poți face în orice zi, cum ar fi să îți aduci o pereche de papuci pufoși la birou sau să îi oferi o ciocolată unui coleg; altele țin de atitudine și ne sugerează să zâmbim mai des, să nu ne fie teamă să facem poante la job sau chiar să ne „aliniem chakrele' odată cu rapoartele lunare.

Cât despre concurs, mecanica de înscriere este extrem de ușoară. Tot ce trebuie să faci este să intri pe pagina ejobs.ro/30dezilehappy, să te înscrii cu o adresă de e-mail validă, să îți confirmi înscrierea pe mail, iar apoi să dai share pe Facebook unei rețete pentru fericire. În fiecare zi se anunță un nou premiu și se extrage un nou câștigător, dar nu te teme!

Dacă nu ai câștigat nimic azi, asta nu înseamnă că nu poți câștiga mâine sau poimâine. Cine știe, te-ai putea trezi fericitul câștigător al unui hamac sau poate a unei bormașini?

„Efectul de surpriză este cheia în jurul căreia am închegat conceptul creativ al campaniei „30 de Zile Happy'. Așa cum viața este plină de neprevăzut, la fel stă treaba și cu fericirea: vine uneori pe neștiute, alteori este nevoie să facem demersuri pentru a ajunge la ea.

Nu poți ști niciodată ce te va face fericit cu adevărat până nu ai curajul să încerci, să descoperi, să te bucuri de momentele frumoase și să profiți de toate ocaziile pe care le întâmpini.

Rețetele de fericire și premiile campaniei sunt o oază de diversitate, iar mixul lor este o metaforă care ne amintește să primim ceea ce ne oferă Universul și să construim peste acea fundație de care avem nevoie pentru a fi fericiți în viața personală și cea profesională' ne-a povestit Ioana Barbu, Marketing Director & Managing Partner Bright Agency.

În octombrie 2016, eJobs.ro au lansat testul Happy, o campanie online menită să traseze un portret al fericirii la job în România.

Peste 123.000 de români au răspuns la chestionar, formând baza necesară pentru calcularea Indexului Fericirii (61%) și pavând startul unei misiuni importante.

Campania „30 de Zile Happy' este cel mai nou demers al celor de la eJobs.ro de a crește fericirea la job în 2017 și de a le aminti românilor de cei cinci piloni esențiali ai unei atitudini #HappyLaJob: onestitate, pasiune, echilibru, impact și evoluție.

Pentru mai multe detalii despre concursul „30 de Zile Happy', intră pe ejobs.ro/30zileHappy sau pe pagina de Facebook eJobs.

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
Calea către fericire e pavată cu… bormașini?!
Calea către fericire e pavată cu… bormașini?!

Ce au în comun o bormașină, un hamac, o trambulină și 5 kilograme de ciocolată belgiană? Nimic aparent la prima vedere, dar asta nu i-a oprit pe cei de la eJobs.ro să le găsească asemănarea ca parte componentă a unei rețete mai ample menite să crească fericirea la job. Recent, împreună cu Bright Agency, ei au lansat campania „30 de Zile Happy”, un concurs cu 30 de super premii zilnice, surprinzătoare prin diversitatea lor, și 30 de rețete pentru fericire amuzante și incredibil de practice în același timp.

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste