Now Reading
Caminul tau de 5 stele inspirat de un brand romanesc

Caminul tau de 5 stele inspirat de un brand romanesc

Revista Psychologies

De la primele desene rupestre oamenii incearca sa faca mai frumos ambientul in care traiesc. Azi ne stau la dispozitie variatiuni infinite de trenduri: decoram cu orice, indiferent de stil, culoare sau forma. Pentru a ne implini cele mai indraznete vise,  din bugete generoase sau mai modeste, avem nevoie doar de bun gust si cateva idei, inspirate de trendurile anului.

 

O atmosfera feerica la masa de sarbatori este sugerata de portelanul englezesc  si tacamurile cele mai elegante. O lumanare in candelabru auriu sau argintiu, o vaza cu flori sau cateva decoratiuni de sezon marcheaza ocaziile deosebite.

Caminul tau de 5 stele este perfect si in bucatarie: sticla, lemnul si portelanul alb, cu cateva accesorii rustice asigura nostalgia vacantelor petrecute cu bunici.

Baia este in majoritatea caminelor un loc unde gasim un colt wellness. Pentru a ne rasfata si a reincarca bateriile uzate de stresul zilnic, alegem seturi de ceramica colorate, covorase de baie si prosoape moi, pufoase.

pozaNC2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ai gandit vreodata ca in dormitor petreci o treime din viata? Nu cunoastem compromisuri, alegem perne si pilote de calitate pentru un somn usor. Si inca n-ai vazut lenjeriile de pat, din tesaturi fine si in culori durabile.

Nobila Casa, primul lant de magazine de decoratiuni interioare din tara, este preocupat de 15 ani sa accentueze caldura caminului si stilul personal, sa ofere decoratiuni care ocupa loc special in camerele apartamentului si in sufletele noastre.

Din brandurile proprii, exclusive pe piata romaneasca home&deco, Nobila Casa iti ofera solutii si sugestii pentru toate incaperile din casa. Amenajarea unui living cu piese de mobilier de design, lampadare si colectiile mult visate de perdele si draperii este un subiect usor de abordat.

 

logo nobila casa

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top