Câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2018 (VIDEO)

delia

Revista ELLE România aniversează 21 de ani pe piaţa românească, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalităţi ale modei şi vieţii artistice româneşti, printr-un eveniment plin de strălucire (la propriu): ELLE Style Awards, anul acesta la a șaptea ediție.

Vedete, designeri, fashioniste, manechine, prieteni şi colaboratori ai revistei, muzică bună, ţinute pline de imaginație și… glitter. Și, bineînțeles, câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2018!

Iată ingredientele care au contribuit la succesul celei mai aşteptate petreceri a sezonului, desfăşurată la Palatul Parlamentului, într-un spaţiu reinventat total pentru acest eveniment.

Petrecerea a culminat cu gala de premiere, care a dezvăluit publicului Câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2018 la cele 11 categorii. Dan Beleiu a câştigat premiul pentru cel mai bun fotograf al anului, Andra Andreescu a fost desemnată cel mai bun designer, Diana Tache – cel mai bun tânăr designer, iar premiul pentru stil personal i-a revenit Deliei.

Pentru al doilea an consecutiv, Ștefania Ivănescu a fost desemnată cel mai bun model, și tot pentru a doua oară Delia a primit premiul Best Pop Artist. Adonis Enache a câştigat premiul Best Hairstylist şi Ioana Stratulat a fost desemnată Best Make-up Artist. Pentru a treia oară consecutiv premiul pentru cel mai bun brand românesc a revenit brand-ului Musette.

La ELLE Style Awards 2018 s-au înregistrat și două premiere: acordarea titlului Best Male Artist, care a revenit artistului Carlas Dreams, și a celui de Best Jewelry Designer, pe care l-a câștigat Mona Vulpoiu.

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, de la Asociația „Dăruiește viața au primit premiul special ELLE Women, pentru proiectul „Noi facem un spital, primul spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică construit din fonduri private și ridicat datorită eforturilor extraordinare ale acestor două femei. Trofeul i-a fost înmânat de Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei ELLE România, lui Carmen Uscatu. Gazdele evenimentului au fost Roxana Voloșeniuc și Maurice Munteanu. Pe scenă a mai urcat Carlas Dreams, care a susținut un recital electrizant pentru invitații galei.

Toţi cei prezenţi s-au bucurat să fie alături de revista ELLE, acceptând fără rezerve provocarea redacţiei de a adopta ineditul dress-code „Glitter / Noir / Extravaganza’. La reuşita petrecerii au contribuit sponsorii acestui eveniment: Cellini, Glo, Lancôme, LOR, LOréal Professionnel, Max Mara, Mercedes Benz, Mastercard, Philips TV, Sephora.

Ne-au fost alături și partenerii noștri: BDG, Beauty District, Fives International, Max Media, Murmur, Privileg Catering, cărora le mulțumim mult pentru sprijin!

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător:
Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător: „Victima s-a îmbrăcat sumar și a consimțit actele sexuale”!

După ce Ministerul Justiției a recunoscut că peste 500 de pedofili au fost condamnați cu suspendare, Libertatea continuă să explice cum e posibil un asemenea fenomen.

Citeste
(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale
(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale

Uleiurile esențiale sunt lichide concentrate, care conțin compuși de aromă din plante. Acestea sunt „esențiale’ în sensul în care poartă mirosul distinctiv al plantei din care a fost extras, sau esența sa. Uleiurile esențiale pentru uz intern sunt o soluție naturală pentru menținerea sănătății. Uleiul esențial conține principii active din planta din care s-a extras, […]

Citeste
(P) Obțineți o stare de bine prin folosirea unei vopsele de păr fără amoniac
(P) Obțineți o stare de bine prin folosirea unei vopsele de păr fără amoniac

A face o mică schimbare de look din când în când are o influență pozitivă asupra felului în care ne simțim și aduce o stare de bine ce nu are nevoie de terapii sofisticate sau de investiții costisitoare. Ori de câte ori ne simțim nesigure, vulnerabile sau nemulțumite de o situație actuală, recurgerea la mici […]

Citeste
delia
Câștigătorii ELLE STYLE AWARDS 2018 (VIDEO)

Revista ELLE România aniversează 21 de ani pe piaţa românească, prilej cu care a premiat cele mai stilate personalităţi ale modei şi vieţii artistice româneşti, printr-un eveniment plin de strălucire (la propriu): ELLE Style Awards, anul acesta la a șaptea ediție.

Citeste
Cum te poți motiva să faci mișcare constant
Cum te poți motiva să faci mișcare constant

Așa cum demonstrează nenumărate studii, mișcarea are un efect benefic asupra sănătății și poate preveni apariția unor boli. Experții recomandă să faci mișcare cel puțin 30 de minute pe zi și ideal ar fi să integrezi diverse activități în rutina ta. Dar de multe ori poate fi greu să găsești timp de exerciții fizice pe […]

Citeste
(P) Efectele psihologice ale aromaterapiei - cum funcționează?
(P) Efectele psihologice ale aromaterapiei – cum funcționează?

Marea majoritate a celor care intră în contact cu uleiurile esențiale Aromateria ajung să le îndrăgească. Conștienți sau nu, ajung să le folosească mai ales datorită felului în care aromaterapia le afectează starea de spirit. Cum funcționează uleiurile esențiale?   Cele două tipuri de mecanisme fundamentale prin care ele acționează sunt mecanismele farmacologice și cele […]

Citeste