Cea mai nouă soluție pentru păstrarea tinereții și frumuseții

Crema Kollagen - Doppelherz

Doppelherz system Kollagen Beauty este o noutate absolută pe piața din România, cu o formulă  avansată de păstrare a tinereții și frumuseții pielii.

Noutatea constă în faptul că, deși este lichid, Kollagen Beauty nu se injectează în piele, ci se bea! Fiecare flacon conține 2,5 g peptide de colagen hidrolizat, varianta cu cea mai rapidă absorbție în organism. La ce folosește Kollagen Beauty? Aflați citind în continuare…

Care este diferența între un ten frumos, sănătos, ferm, și unul lăsat, ridat și îmbătrânit? Colagenul. Primul are suficient colagen ca să-și mențină structura intactă, cel de-al doilea, nu. Lucrul este valabil pentru piele, dar și pentru păr, oase, articulații și unghii, care cresc mai repede și sunt mai rezistente și mai sănătoase atunci când au suficient colagen.

Și, pentru că, odată cu vârsta, producția internă de colagen scade, știința ne vine în ajutor cu suplimente inteligente. Ca să fie eficiente, acestea trebuie să fie ușor de administrat și mai ales ușor de asimilat de organism. Cercetătorii de la Doppelherz au rezolvat și această problemă, cu serul Kollagen Beauty, cea mai nouă formulă de păstrare a frumuseții și tinereții pielii.

Doppelherz system Kollagen Beauty Schimmer

Ce este colagenul?

Produs în mod natural de organism, colagenul este o proteină prezentă în piele, păr și unghii, în sistemul osos, muscular și digestiv, în vasele de sânge și articulații. Colagenul menține un nivel ridicat de hidratare al pielii, asigurând fermitatea și elasticitatea acesteia.

Previne apariția ridurilor, împiedică apariția celulitei și vergeturilor, ajută la o cicatrizare rapidă și eficientă. Cu ajutorul colagenului, părul crește mai repede, este mai suplu, mai bine hidratat, se rupe mai greu și nu se despică la vârfuri. La fel și cu unghiile, care cresc mai repede, mai puternice, nu se rup și nu se exfoliază.

Producția colagenului scade treptat după vârsta de 25-30 de ani, fiind condiționată de factori genetici, biologici (modificări celulare, hormonale), de mediu (poluare, expunere la soare), precum și de stilul de viață (fumat, nutriție, stres, tratamente diverse, hidratare necorespunzătoare). Când producția de colagen începe să scadă, este necesară suplimentarea.

Dintre toate suplimentele, cel mai bun este colagenul hidrolizat (descompus termic) sub formă de peptide de colagen, care se absorb cel mai ușor în organism și cu o eficiență superioară. Așa cum este cel din Doppelherz system Kollagen Beauty.

Doppelherz system Kollagen Beauty packshot

 

Specialiștii de la Doppelherz au experiență în domeniul obținerii suplimentelor de colagen, întrucât mai produc unul, Doppelherz system Kollagen 11.000 Plus, destinat articulațiilor. Pe lângă 11 g de hidrolizat de colagen și vitamine, acesta  conține  și sulfat de condroitină, un adjuvant pentru menținerea integrității cartilajelor și articulațiilor. Dar nu despre articulații sănătoase vorbim aici, ci despre frumusețe…

Ce conține Kollagen Beauty și ce efecte are, conform studiilor

Fiind special formulat pentru frumusețea și tinerețea pielii, părului și unghiilor, Kollagen Beauty conține 2,5 g peptide de colagen purificat, cu acțiune specifică. Plus câteva vitamine cu un rol important în creșterea absorbției colagenului în piele și efect puternic antioxidant: biotină, beta-caroten (vitamina A) – pentru sănătatea pielii, părului și unghiilor; vitaminele E și C, minerale – zinc și cupru, care stimulează sinteza colagenului; și extract de Açai, cu efect recunoscut anti-ageing.

Doppelherz system Kollagen Beauty Pantone

Conform studiilor, aportul zilnic a 2,5 g de peptide de colagen a avut următoarele efecte:

  • Creșterea elasticității pielii (cu 7%)*
  • Creșterea concentrației de elastină din piele, cu 18%**
  • Reducerea adâncimii ridurilor cu 7% după 4 săptămâni și cu 20% după 8 săptămâni**
  • După 4 săptămâni, s-a observat o îmbunătățire evidentă a aspectului pielii
  • Scăderea cu 5,3% a aspectului de celulită după 3 luni și cu 9% după 6 luni, comparativ cu placebo, la femeile cu o greutate corporală normală***
  • Fermitate cu 11,1% mai mare, o suprafață mai netedă a coapselor***
  • După 6 luni, celulită și vergeturi reduse
  • Accelerarea cu 12% a creșterii a unghiilor****
  • Scăderea cu 42% a frecvenței ruperii unghiilor****
  • Unghii mai puternice, la majoritatea (64%) participanților la studiu

* Proksch et al (2014) Skin Pharmacol Physiol 27:47-55 Oral supplementation of specific collagen peptides has beneficial effects on human skin physiology: a double-blind, placebo-controlled study.

** Proksch et al (2014) Skin Pharmacol Physiol 27:113–119 Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis.  

*** Schunck et al (Journal of Medicinal Food, 2015.) Dietary Supplementation with Specific Collagen Peptides Has a Body Mass Index-Dependent Beneficial Effect on Cellulite Morphology.

**** Hexsel et al (J Cosmet Dermatol. 2017; 00:1–7) Oral supplementation with specific bioactive collagen peptides improves nail growth and reduces symptoms of brittle nails.

Produsul are un gust plăcut de litchi și pepene galben și se poate lua foarte ușor, fără supraveghere medicală.

Prețul Doppelherz system Kollagen Beauty variază în funcție de farmacie, între 125 lei și 200 lei/cutia cu 30 de flacoane.

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
Crema Kollagen - Doppelherz
Cea mai nouă soluție pentru păstrarea tinereții și frumuseții

Doppelherz system Kollagen Beauty este o noutate absolută pe piața din România, cu o formulă avansată de păstrare a tinereții și frumuseții pielii.

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste