Now Reading
Cele mai importante 12 evenimente organizate de Ringier România despre care trebuie să știi

Cele mai importante 12 evenimente organizate de Ringier România despre care trebuie să știi

GLAMOUR Street Fashion Show

Ringier România, trust de media și regie de vânzări din România, surprinde an de an cu o serie de evenimente elegante și inovative.

Fiind considerat deținătorul celui mai consistent și variat portfoliu de branduri din România, Ringier, cu ajutorul echipei de marketing și evenimente in house a trustului, organizează lunar evenimente de un spectru larg de tematici, găzduind cele mai mari nume din showbiz-ul autohton și personalități influente din România. Pe lângă evenimentele cu tradiție, Ringier organizează și petreceri “la cerere“, personalizate nevoilor clienților și partenerilor săi.

Pentru că fiecare lună este specială, Ringier România a pregătit lista celor mai importante și spectaculoase doisprezece evenimente din acest an:

Delia la ELLE Style Awards

#1. ELLE Style Awards

În cea mai impunătoare locație din țară, Palatul Parlamentului, cu peste 1.500 de invitați din rândul vedetelor, designerilor, fashionistelor, manechinelor, influencerilor și partenerilor, revista ELLE sărbătorește an de an stilul. Ingredientele unei petreceri de succes? Oameni frumoși, muzică bună, ținute pline de imaginație și culoare, toate vin să întregească un tablou de excepție.  Petrecerea, aflată anul acesta la cea de-a șaptea ediție, va culmina cu gala de premiere, care va dezvălui publicului câștigătorii celor zece categorii ELLE Style Awards.

VIVA! Party

 

#2. VIVA! Party

Cu o tradiţie de peste 19 ani, VIVA! Party este considerată una din cele mai importante și așteptate evenimente din showbiz-ul autohton. Cele mai cunoscute vedete din showbiz și colaboratorii de tradiție ai revistei pășesc pe covorul roșu, etalându-și cele mai frumoase ținute. Aproximativ 1.500 de invitați participă an de an la grandiosul eveniment.

#3. VIVA! Shopping with Stars

Și pentru că VIVA! este revista vedetelor cu povești inspiraționale, tot vedetele sunt cele care invită cititoarele la o sesiune de shopping la Bucureşti Mall. Pe 6 septembrie, în cadrul evenimentului VIVA! Shopping with Stars cititoarele vor avea parte de tratament VIP: covor roșu, beauty cornere, ședințe foto și, nu în ultimul rând, oferte speciale la cumpărături.

#4. ELLE New Media Awards

Fiind mereu în pas cu tendințele mondiale în social media, ELLE celebrează cele mai influente personalități din mediul online, de la modă și frumusețe, până la gastronomie și travel, printr-o petrecere de neuitat.

#5. Gala Unica

“Tu ești Unică!”- Revista Unica susține femeia procupată de felul în care arată, femeia care știe ce vrea, femeia puternică. Astfel că, în luna noiembrie, Gala Unica oferă premii personalităților din televiziune, film, muzică, modă în funcție de preferințele cititoarelor revistei, în prezența a peste 600 de participanți. Pentru câteva ore, foaierul Bibliotecii Naționale din București devine gazda unei atmosfere glam.

#6. GLAMOUR Street Fashion Show

În ultimii ani moda street style a devenit la fel de importantă ca show-urile de la Fashion Week. Pentru cititoarele care pot fi o sursă de inspiraţie pentru alte fashioniste, GLAMOUR Street Fashion Show este şansa să se facă remarcate. Peste 100 de cititoare GLAMOUR devin vedete pe catwalk în cadrul unui show grandios, sub consilierea celor mai cunoscuți bloggeri din România.

#7 și #8. GLAMOUR Beauty Awards și Glamour Beauty Festival

Două dintre evenimentele GLAMOUR cu tradiție, în care cititoarele se regăsesc în ambele ipostaze: de experți în beauty, prin votul lor desemnând câștigătorii din rândul vedetelor, al bloggerilor sau vloggerilor și de beneficiari ai răsfățului, cadourilor și workshopurilor.

Unica Urban Party

#9. Unica Urban Party

Startul verii este dat de către revista Unica. Într-o atmosfera relaxată, pe terasa Park Lake Shopping Center, Unica invită la un cocktail parteneri, vedete, bloggeri, prieteni. Așa cum sugerează și numele, dress code-ul evenimentului din acest an a fost „urban cool”, respectat întocmai de către toți invității. Monica Bârlădeanu, Anca Serea, Radu Vălcan, Liviu Teodorescu, Corina Caragea și mulți alții au socializat și s-au distrat alături de colegii de la Unica.

#10. Gala Femeia Anului Avantaje

Avantaje promovează, an de an, valorile autentice în cadrul Galei Femeia Anului Avantaje. De această dată, în lumina reflectoarelor sunt femeile obișnuite, care prin gândirea și acțiunile lor realizează lucruri extraordinare, adevărate eroine care fac lumea în care trăim puțin mai bună.

#11. ELLE Decoration Romania Design Awards

Sub sloganul ”In Design We Trust”, este ELLE Decoration este singurul eveniment din România care premiază originalitatea și stilul în design, arhitectură și artă. Pe lângă artiștii premiați, evenimentul găzduiește peste 300 de invitați din rândul vedetelor, influencerilor și al partenerilor.

#12. Atelierele de idei Unica

Dacă subiecte precum: sănătate, frumusețe, modă, parenting îţi trezesc interesul, ai vrea să primeşti consiliere de la specialiști din varii domenii şi să te laşi inspirată de poveştile oamenilor de succes,  Ringier te invită la Atelierele de idei Unica – o serie de evenimente tematice organizate lunar pentru cititoarele Unica.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top