Cele mai importante 12 evenimente organizate de Ringier România despre care trebuie să știi

GLAMOUR Street Fashion Show

Ringier România, trust de media și regie de vânzări din România, surprinde an de an cu o serie de evenimente elegante și inovative.

Fiind considerat deținătorul celui mai consistent și variat portfoliu de branduri din România, Ringier, cu ajutorul echipei de marketing și evenimente in house a trustului, organizează lunar evenimente de un spectru larg de tematici, găzduind cele mai mari nume din showbiz-ul autohton și personalități influente din România. Pe lângă evenimentele cu tradiție, Ringier organizează și petreceri la cerere, personalizate nevoilor clienților și partenerilor săi.

Pentru că fiecare lună este specială, Ringier România a pregătit lista celor mai importante și spectaculoase doisprezece evenimente din acest an:

Delia la ELLE Style Awards

#1. ELLE Style Awards

În cea mai impunătoare locație din țară, Palatul Parlamentului, cu peste 1.500 de invitați din rândul vedetelor, designerilor, fashionistelor, manechinelor, influencerilor și partenerilor, revista ELLE sărbătorește an de an stilul. Ingredientele unei petreceri de succes? Oameni frumoși, muzică bună, ținute pline de imaginație și culoare, toate vin să întregească un tablou de excepție.  Petrecerea, aflată anul acesta la cea de-a șaptea ediție, va culmina cu gala de premiere, care va dezvălui publicului câștigătorii celor zece categorii ELLE Style Awards.

VIVA! Party

 

#2. VIVA! Party

Cu o tradiţie de peste 19 ani, VIVA! Party este considerată una din cele mai importante și așteptate evenimente din showbiz-ul autohton. Cele mai cunoscute vedete din showbiz și colaboratorii de tradiție ai revistei pășesc pe covorul roșu, etalându-și cele mai frumoase ținute. Aproximativ 1.500 de invitați participă an de an la grandiosul eveniment.

#3. VIVA! Shopping with Stars

Și pentru că VIVA! este revista vedetelor cu povești inspiraționale, tot vedetele sunt cele care invită cititoarele la o sesiune de shopping la Bucureşti Mall. Pe 6 septembrie, în cadrul evenimentului VIVA! Shopping with Stars cititoarele vor avea parte de tratament VIP: covor roșu, beauty cornere, ședințe foto și, nu în ultimul rând, oferte speciale la cumpărături.

#4. ELLE New Media Awards

Fiind mereu în pas cu tendințele mondiale în social media, ELLE celebrează cele mai influente personalități din mediul online, de la modă și frumusețe, până la gastronomie și travel, printr-o petrecere de neuitat.

#5. Gala Unica

Tu ești Unică!'- Revista Unica susține femeia procupată de felul în care arată, femeia care știe ce vrea, femeia puternică. Astfel că, în luna noiembrie, Gala Unica oferă premii personalităților din televiziune, film, muzică, modă în funcție de preferințele cititoarelor revistei, în prezența a peste 600 de participanți. Pentru câteva ore, foaierul Bibliotecii Naționale din București devine gazda unei atmosfere glam.

#6. GLAMOUR Street Fashion Show

În ultimii ani moda street style a devenit la fel de importantă ca show-urile de la Fashion Week. Pentru cititoarele care pot fi o sursă de inspiraţie pentru alte fashioniste, GLAMOUR Street Fashion Show este şansa să se facă remarcate. Peste 100 de cititoare GLAMOUR devin vedete pe catwalk în cadrul unui show grandios, sub consilierea celor mai cunoscuți bloggeri din România.

#7 și #8. GLAMOUR Beauty Awards și Glamour Beauty Festival

Două dintre evenimentele GLAMOUR cu tradiție, în care cititoarele se regăsesc în ambele ipostaze: de experți în beauty, prin votul lor desemnând câștigătorii din rândul vedetelor, al bloggerilor sau vloggerilor și de beneficiari ai răsfățului, cadourilor și workshopurilor.

Unica Urban Party

#9. Unica Urban Party

Startul verii este dat de către revista Unica. Într-o atmosfera relaxată, pe terasa Park Lake Shopping Center, Unica invită la un cocktail parteneri, vedete, bloggeri, prieteni. Așa cum sugerează și numele, dress code-ul evenimentului din acest an a fost „urban cool', respectat întocmai de către toți invității. Monica Bârlădeanu, Anca Serea, Radu Vălcan, Liviu Teodorescu, Corina Caragea și mulți alții au socializat și s-au distrat alături de colegii de la Unica.

#10. Gala Femeia Anului Avantaje

Avantaje promovează, an de an, valorile autentice în cadrul Galei Femeia Anului Avantaje. De această dată, în lumina reflectoarelor sunt femeile obișnuite, care prin gândirea și acțiunile lor realizează lucruri extraordinare, adevărate eroine care fac lumea în care trăim puțin mai bună.

#11. ELLE Decoration Romania Design Awards

Sub sloganul 'In Design We Trust', este ELLE Decoration este singurul eveniment din România care premiază originalitatea și stilul în design, arhitectură și artă. Pe lângă artiștii premiați, evenimentul găzduiește peste 300 de invitați din rândul vedetelor, influencerilor și al partenerilor.

#12. Atelierele de idei Unica

Dacă subiecte precum: sănătate, frumusețe, modă, parenting îţi trezesc interesul, ai vrea să primeşti consiliere de la specialiști din varii domenii şi să te laşi inspirată de poveştile oamenilor de succes,  Ringier te invită la Atelierele de idei Unica – o serie de evenimente tematice organizate lunar pentru cititoarele Unica.

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
GLAMOUR Street Fashion Show
Cele mai importante 12 evenimente organizate de Ringier România despre care trebuie să știi

Ringier România, trust de media și regie de vânzări din România, surprinde an de an cu o serie de evenimente elegante și inovative.

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste