Now Reading
Cele mai tari seriale de pe Netflix le poti vedea gratuit trei luni pe 4GTV+

Cele mai tari seriale de pe Netflix le poti vedea gratuit trei luni pe 4GTV+

Revista Psychologies
Cele mai tari seriale de pe Netflix le poți vedea gratuit trei luni pe 4GTV+

“House of Cards”, “Narcos”, “Orange is the New Black”, “Stranger Things” sunt doar cateva dintre serialele de pe Netflix pe care le poti vedea gratuit, vreme de trei luni, cu serviciul  4GTV+, lansat astazi de Vodafone Romania, in cadrul Webstock 2016.

conferinta-webstock-vodafone-netflix

 

Cu aplicatia 4GTV+ poti avea acces la posturi TV live si la o colectie de filme sau seriale. De exemplu, productii de succes de la Disney Channel sau Disney Junior sunt acum la cateva clickuri distanta, asa ca daca pleci in calatorie cu copilul, cu siguranta va fi bucuros sa vada un nou episod sau un film dintre preferatele lui.

Cele mai tari seriale de pe Netflix le poți vedea gratuit trei luni pe 4GTV+

 

De asemenea, daca nu ai avut timp sa vezi anumite emisiuni care iti plac, le poti viziona dupa aceea, folosind functia „Catch-up”, optiunea fiind valabila timp de 72 de ore de la momentul difuzarii lor.

Ce mai gasesti in aceasta aplicatie? Muzica. Multa muzica. 36 de milioane de melodii sunt oferite prin Zonga (descarca aplicatia si le vei descoperi foarte usor).

Daca ecranul smartphone-ului ti se pare prea mic, te poti bucura de o experienta multi-ecran. Pe scurt, transferi continutul disponibil prin 4GTV+ catre ecranul TV si, in paralel, iti poti folosi telefonul pentru apeluri sau orice alte actiuni, fara sa intrerupi vizionarea.

O alta noutate care ne-a atras atentia este parteneriatul Vodafone cu Netflix, cea mai mare retea de televiziune. Astfel, abonatii operatorului de telefonie mobila au acces gratuit vreme de 3 luni la toate productiile de pe Netflix – filme de la Hollywood, emisiuni de top, documentare, filme independente, stand-up comedy, productii pentru copii si cele mai bune seriale ale momentului.

Cum functioneaza acest serviciu? Este disponibil pe smartphone-uri si tablete pentru toti clientii Vodafone Romania care descarca aplicatia 4GTV+ din App Store si Google Play. Acestia pot beneficia de continutul integral oferit de acest serviciu (plus bonusul de trei luni de Netflix) pentru abonamente incepand de la Red 19.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top