Now Reading
CLEAR pentru un par sanatos si o coafura stralucitoare

CLEAR pentru un par sanatos si o coafura stralucitoare

Revista Psychologies

Lasa-te inspirata de propunerile designerilor si mizeaza pe tinute actuale ce te vor propulsa in centrul atentiei si iti vor oferi mult mai multa incredere in tine. Fie ca e vorba de fusta-lalea asortata la topuri in combinatii de culori tari (fucsia, turcoaz, rosu, corai), bluze diafane cu gulere oversized sau maneci bufante, coafuri reinventate si accesorizate „la inaltime”, designerii te invita sa dai volumul culorilor la maxim.

Pentru o coafura cu volum si o culoare stralucitoare, mizeaza pe CLEAR! Expert in ingrijirea scalpului si combaterea matretii, CLEAR contine mai multi agenti de hidratare si actioneaza in profunzime prin utilizare regulata, datorita formulei sale ce are la baza tehnologia CLEARTECH.
Astfel, CLEAR elimina matreata vizibila si previne reaparitia ei, incepand cu prima spalare.

Cu o formula unica ce contine agenti de hidratare, CLEAR Volume Maxx curata scalpul si parul de impuritati iar coafura capata forma. Prin utilizare regulata, CLEAR Volume Maxx elimina matreata vizibila si ofera volum parului, fara sa il incarce.

Mentine vie si stralucitoare culoarea parului tau cu ajutorul CLEAR Damaged & Colored Hair Repair. Gratie tehnologiei CLEARTECH si filtrului UV din formula, CLEAR Damaged & Colored elimina matreata vizibila chiar de la prima spalare, ofera ingrijire intensiva parului vopsit si protectie eficienta.

Prin utilizare regulata, CLEAR Damaged & Colored Hair Repair ajuta la mentinerea culorii parului pentru mai mult timp, face parul usor de pieptanat, matasos si plin de stralucire.

Preturi estimative: 14 lei (200 ml) si 20,5 lei (400 ml)

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top