Now Reading
Clubul de beauty Psychologies&Avantaje: Menopauza – parte din viata noastra

Clubul de beauty Psychologies&Avantaje: Menopauza – parte din viata noastra

Revista Psychologies

Intr-o seara frumoasa de primavara, pe 11 martie 2013, cititoarele Psychologies si Avantaje s-au intalnit intr-un cadru sublim, inconjurate de tablourile marilor pictori romani, la Galeriile Artmark, pentru a discuta despre menopauza, o etapa fireasca, naturala, in viata fiecarei femei.

Luna martie este dedicata exclusiv doamnelor, de aceea in aceasta perioada impreuna cu colegii de la Avantaje si Vichy, partenerul nostru nepretuit ce cu profesionalism are grija de frumusetea femeilor, am organizat prima sesiune a clubului de beauty din acest an.

Astfel, invitatele noastre speciale, psihoterapeutul Iris Gogorici, medicul ginecolog Luminita Laban si medicul dermatolog Roxana Dumitrescu ne-au povestit in detaliu despre schimbarile corporale si emotionale ce apar in perioada menopauzei, inclusiv la nivelul pielii, ce pasi avem de urmat pentru o ingrijire corecta si cum sa ne pastram in continuare frumusetea si sanatatea pielii folosind produse adecvate precum Neovadiol Magistral o crema destinata exclusiv femeilor aflate la menopauza.

Am demontat falsele credinte legate de menopauza, in ce mod optimist si firesc trebuie sa o privim, iar cititoarele noastre au primit raspunsuri punctuale si bine documentate pentru fiecare intrebare adresata. Orice intalnire intre fete presupune si un rasfat dulce asigurat de Brioche Doree, nu am uitat nici de importanta hidratarii Aquatique fiindu-ne alaturi, iar doamnele care au dorit sa stie mai multe despre tenul lor si-au facut o dermo-analiza ce le-a oferit un diagnostic corect cu informatii si recomandari personalizate. O seara dedicata frumusetii, sanatatii, unde vedetele au fost cele mai dragi noua… cititoarele.

Mai multe fotografii de la eveniment puteti gasi pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/RevistaPSYCHOLOGIES

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top