Now Reading
Concurs! Primeste o invitatie la ,,Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu,,

Concurs! Primeste o invitatie la ,,Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu,,

Revista Psychologies

Perioada adolescentei pune la incercare rabdarea parintilor, iar pentru a trece acest test este nevoie de intelepciune si tact. Ca parinte singur, cum raspunzi provocarilor pe care anii adolescentei le aduc in relatia cu copilul? Intre a-ti asuma dublul rol de mama si tata sau a fi un „parinte prieten”, care este cea mai buna atitudine?

 

Daca te numeri printre mamele care isi cresc singure adolescentul, vino marti, 17 septembrie, ora 18.30, la un nou seminar Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu!

Psihologul Aurora Liiceanu si psihoterapeutul Simona Tofan vor raspunde la intrebarile tale, intr-o intalnire destinsa, la care vei cunoaste parinti la fel ca tine, preocupati sa aiba o relatie mai buna cu copiii lor.

 

Cum poti primi o invitatie la eveniment?

Posteaza un comentariu cu raspunsul tau la intrebarea: Care este cea mai mare provocare cu care se confrunta o mama singura cu un copil adolescent? pe site-ul Avantaje si primesti automat o invitatie la seminarul „Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu”, daca te numeri printre primele 30 de cititoare Avantaje care participa la concurs. Evenimentul are loc pe 17 septembrie, ora 18.30, la Hotel Capital Plaza din Bucuresti. Participarea este gratuita,in baza invitatiei primite.

Afla mai multe detalii pe www.intrenoiparintii.ro si www.avantaje.ro.

Seria de intalniri lunare Intre noi, parintii – de vorba cu Aurora Liiceanu este o initiativa dezvoltata in cadrul programului educational Intre noi, parintii.

Programul are ca obiectiv imbunatatirea comunicarii parinte-adolescent. Pe website-ul programului parintii pot gasi informatii si sfaturi utile pentru a dezvolta relatii deschise si constructive intre generatii.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top