Now Reading
CSR4WOMEN primul eveniment din Romania dedicat exclusiv campaniilor sociale pentru femei

CSR4WOMEN primul eveniment din Romania dedicat exclusiv campaniilor sociale pentru femei

Revista Psychologies

AVON, compania pentru femei, a organizat pe 20 septembrie 2013, prima editie a evenimentului anual CSR4WOMEN, primul eveniment din Romania dedicat exclusiv campaniilor sociale pentru femei.

Organizat sub forma unei conferinte cu gala de premiere, evenimentul promoveaza respectul de sine, frumusetea si sanatatea femeilor si drepturile acestora. CSR4WOMEN inseamna recunoasterea nationala a campaniilor, proiectelor si personajelor care sunt alaturi de femei, prin sustinerea lor.

,,Avon este compania despre femei si pentru femei. Suntem alaturi de ele in momentele fericite, dar si in momentele dificile. Prin campanii dedicate, luptam de 11 ani impotriva cancerului la san si de 5 ani impotriva violentei domestice. Anul acesta ducem povestea mai departe prin organizarea unui eveniment anual dedicat CSR-ului pentru femei. Punem punctul pe Share, distribuind povestile unor femei exceptionale care acum devin adevarate exemple“ a declarat Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania & Moldova.

La eveniment au participat persoane publice care se implica in campanii sociale pentru femei, sustinand prezentari in cadrul unor paneluri distincte: Amalia Enache, Cornel Ilie, Leonard Doroftei, Lucian Mandruta si Carmen Avram.

,,M-am alaturat campaniei AVON de lupta impotriva violentei domestice pentru ca stim ca vorbele au mult mai multa putere si efect decat are o palma. Doamnelor, aveti putere sa spuneti STOP!”, a spus Cornel Ilie, in cadrul evenimentului.

 

Premiile CSR4WOMEN

,,An de an la CSR4WOMEN vom premia femei exceptionale din CSR-ul romanesc. Vom recunoaste eforturile lor si vom aplauda la scara larga meritele deosebite pe care aceaste femei ambitioase le au”, a declarat Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing AVON Romania & Moldova.

In cadrul editiei 2013 au fost oferite 5 premii la 3 categorii: journalism, blogging si ONG-uri. Premiantii sunt:

 Jurnalism:

Lucian Mandruta

Daniela Palade-Teodorescu – redactor-sef revista Avantaje

Elena Stancu – redactor-sef adjunct revista Marie Claire Romania

 Blogging: Simona Tache

 ONG: Victoria Asanache – presedinte Asociatia Amazonia

 

Primul Program de Finantare Avon – anuntarea castigatorilor la CSR4WOMEN

Prin Programul de Finantare, Avon sprijina initiativele organizatiilor neguvernamentale si ale institutiilor publice si private din domeniul sanatatii si serviciilor sociale.

Organizat sub forma unui concurs de proiecte, Programul are ca scop depistarea precoce, interventia si recuperarea in cazul cancerului la san, precum si suportul adresat victimelor violentei domestice.

Valoarea totala a grant-urilor oferite la editie2013 a Programului a fost de 100,000 de dolari.

Din cele 40 de proiecte eligibile au fost alesi 2 castigatori la “proiecte pentru sanatatea sanilor” (valoare totala 52,600 $):

Grantul 1 in valoare de 40,000 – Spitalul Privat ISIS din Constanta

Grantul 2 in valoare de 12,600 – Spitalul Municipal Campia Turzii

si 2 la “proiecte pentru victimele violentei domestice” (valoarea totala 45,000 $):

Grantul 1 in valoare de 30,000 de dolari – Casa Estera din Sibiu

Grantul 2 in valoare de 15,000 de dolari – Casa Esther din Brasov

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top