Now Reading
Cum gasesti angajatori de top

Cum gasesti angajatori de top

Revista Psychologies

Exista o metoda prin care iti poti da seama care sunt angajatorii de top, cei care se vor ocupa de dezvoltarea ta profesionala: verifica-le certificarile.

 

 

In ultimii ani, din ce in ce mai multe companii din intreaga lume acorda o mai mare atentie bunastarii angajatilor si adaptarii lor la situatiile tot mai complexe, totul printr-o atenta ghidare din partea departamentului de HR.

Astfel, precum exista standarde de calitate ISO pentru produse si servicii, tot asa poti verifica, in calitate de candidat, si indicatorii care desemneaza angajatorii de top si le atesta statutul.

La nivel international, sunt cateva institute care studiaza perceptia tinerilor din mediul academic dar si instrumentele de HR pe care le poate detine un angajator si cu care poate contribui la dezvoltarea potentialului in echipa.

Cand esti in cautarea unui job, este bine sa tii cont nu doar de ce ii poti oferi tu angajatorului, ci cum iti poate fi si el folositor. Pentru a avea parte de satisfactie la locul de munca si, implicit, pentru a fi fericit la job, este important sa iti pui urmatoarele intrebari:

  • Cum pot evolua eu in companie?
  • Ce viitor am in acest loc?
  • Cum ma va ajuta compania sa ma dezvolt?
  • Cum imi vor fi recunoscute performantele?
  • Ce beneficii imi ofera angajatorul?
  • Care este cultura organizationala?

Indiferent de domeniul in care vrei sa lucrezi, conteaza mult pentru dezvoltarea ta, pe plan profesional si personal, sa te orientezi spre companiile si brandurile care prezinta incredere prin rezultatele lor, care pun valoare pe calitatea muncii angajatilor mai mult decat pe bifarea orelor din program si care stiu sa isi aprecieze echipele.

Este in interesul tau sa pui astfel de intrebari chiar la interviul de angajare, fara nicio retinere. Cum vei contribui tu la dezvoltarea companiei? Cum masoara compania succesul? Ce programe de pregatire sunt oferite?

 

Citeste mai mult aici

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top