Now Reading
Curiozitate, dialog, joacă în parcul Herăstrău

Curiozitate, dialog, joacă în parcul Herăstrău

Sâmbătă, 26.08, ne-am întâlnit în parcul Herăstrău cu părinți și copii curioși să afle cum pot să aibă mai multă încredere în sine.

 

Întâlnirea în câteva cuvinte? Curiozitate, bucurie, curaj, joacă, educație, tot ceea ce reprezintă inițiativa cursuri pentru viață.

Participanții au vrut să afle De ce se enervează mama degeaba? sau De ce mama țipă la mine?” sau De ce tata mă lasă să fac ceva și mama nu?”.

Copiii sunt curioși să înțeleagă mai bine ce determină comportamentul celor din familie și comunitate.

Vor să afle mai multe despre reacțiile lor și a celor din jur. S-au bucurat să se descopere pe ei înșiși printr-un colaj, pe care l-au prezentat cu mult curaj în fața publicului și după aceea au descoperit cum nu numai mintea poate să influențeze reacțiile corpului ci și corpul poate să ajute mintea, prin pozițiile puternice și punctele energetice.

Totul s-a încheiat cu un joc al întrebărilor din care am aflat de ce le doare pe fete burta din când în când, ce fac atunci când cineva drag mie plânge, ce fac oamenii pe internet, de ce e (nu e) bine pe Facebook, dacă există emoții negative, ce este bullying sau ce fac când cineva se poartă așa cu mine?

Dacă v-am stârnit curiozitatea vă invit să descoperiți și să vă înscrieți la atelierele organizate de asociație pe www.cursuripentruviață.ro.

În data de 5.09 are loc prima seară de club, dedicată copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-9 ani, De ce emoți?”, sub umbrela inteligenței emoționale.

 

Foto: photosophia.ro

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top