Now Reading
Daciana isi traieste copilaria pe scena

Daciana isi traieste copilaria pe scena

Revista Psychologies

Cea de-a saptea bursiera a Jurnalului de fapte bune, Daciana Constantea, este deja o mica vedeta locala, dupa ce a adus acasa, in Campia Turzii, zeci de trofee de la concursuri de canto sau de majorete. Si asta, la doar 11 ani.

Cand o vezi plecand de la scoala cu ghiozdanul in spate, Daciana Constantea pare un copil obisnuit. Cateva strazi mai incolo, insa, cum ajunge la Clubul Copiilor sau la Palatul Cultural Ionel Floasiu, se transforma, parca pe loc, intr-o mica vedeta, cucerind scenele in timpul antrenamentelor pentru zecile de concursuri de canto sau de majorete care ii umplu programul.

Daciana locuieste, impreuna cu bunica si cu mama ei, intr-un apartament de doua camere din Campia Turzii. Aici s-a nascut, apoi si-a urmat familia pentru scurta vreme, in incercarile unui trai mai bun, prin Portugalia si Spania, de unde a revenit insa dupa divortul parintilor.

Viorica, mama Dacianei, gateste, spala, o duce la scoala, dar joaca si rolul de manager, urmarind agenda nationala si, mai nou, internationala, de concursuri potrivite fetitei si ajutand-o sa-si completeze pagina de prezentare de pe Facebook.

De profesie asistenta medicala, Viorica nu-si gaseste de lucru intr-un oras parca incremenit dupa falimentul combinatului de producere a sarmei. Astfel ca trei generatii au ajuns sa traiasca din pensia bunicii Vasilina, singura care are un venit lunar stabil in casa, de 1.100 de lei.

Ani la rand, mama a facut tot ce i-a stat in putere sa gaseasca sustinere pentru performanta Dacianei, apeland la companii, autoritati, biserica, prieteni si, in ultima instanta, chiar si la rezervele bunicii.

 

Citeste articolul in intregime AICI

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top