Now Reading
Dove dezvaluie frumusetea adevarata

Dove dezvaluie frumusetea adevarata

Revista Psychologies

Dove crede ca fiecare femeie are dreptul la frumusete si fericire, de aceea isi asuma misiunea de a inspira femeile sa-si atinga potentialul maxim de frumusete si de a considera frumusetea o sursa de incredere, nu de anxietate.

Pornind de la ideea ca fiecare femeie este frumoasa, Dove promoveaza frumusetea care vine atat din interior, cat si din exterior. Astfel redefineste feminitatea si da valoare frumusetii adevarate, in pofida stereotipurilor de perfectiune.

Pentru a-si indeplini misiunea de brand, Dove sustine campanii de comunicare in care sunt prezentate femei obisnuite. Prin ele, se incearca depasirea tiparelor clasice care incadreaza frumusetea in spectrul media.

Dove arata continuu ca femeile de pretutindeni pot fi frumoase, indiferent de varsta, culoarea pielii sau a parului, prin ingrijire zilnica si o stare de implinire de sine.

Pentru a ajuta femeile sa fie frumoase in fiecare zi, Dove a creat produse inovatoare, cu formule hidratante, care ajuta la redarea frumusetii naturale a pielii si parului.

Sapunul-crema Dove cu ¼ crema hidratanta si pH neutru este mult mai delicat decat un sapun obisnuit si nu usuca pielea asa cum fac sapunurile obisnuite.

Gelul de dus nutritiv de la Dove are la baza tehnologia inovatore NutriumMoistureTM, un ameste unic de agenti de curatare delicati si lipide proprii pielii, care in timpul dusului se depun pe suprafata pielii si se absorb in mod natural, ajutand la refacerea barierei de protectie a pielii.

Pentru protectie eficienta impotriva transpiratiei si ingrijire delicata a pielii subratului, foloseste deodorantele antiperspirante Dove cu ¼ crema hidratanta si vitamina E.

Ofera-i zilnic pielii tale grija si hidratarea de care are nevoie cu lotiunile si cremele Dove, care beneficiaza de sistemul unic DeepCare Complex, un complex de agenti nutritivi proprii pielii, ulei bogat in acizi grasi Omega-6 si aminoacizi care impreuna hranesc pielea in profunzime (Stratum Corneum) si previn descuamarea acesteia.

Parul se deterioreaza datorita adresiunilor zilnice la care este supus. Alege sa-l protejezi si sa-l fortifici folosind solutia completa de ingrijire de la Dove: sampon, balsam, balsam-tratament si masca de par.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top