Now Reading
eJobs recomanda: Concertul Extraordinar de Anul Nou

eJobs recomanda: Concertul Extraordinar de Anul Nou

Revista Psychologies

Asa cum la Viena se sarbatoreste sosirea noului an cu celebrul concert de valsuri, la Bucuresti vom celebra primele zile de ianuarie cu un concert extraordinar cu bijuterii muzicale romantice.

 

 

Incepe anul 2017 cu stil, eleganta si delicii muzicale. Fundaţia Calea Victoriei deschide sezonul muzical din 2017 cu cea de-a patra editie a Concertului Extraordinar de Anul Nou, ce va avea loc pe 5 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Radio.

Programul serii include un repertoriu indragit in intreaga lume: suitele „Spargatorul de nuci”, de P. I. Ceaikovski si „Seherazada”, de N. Rimski-Korsakov. Cele doua capodopere, nelipsite din repertoriul marilor orchestre ale lumii, te vor incanta in aceasta seara de sarbatoare. Concertul cu o durata de peste 2 ore, va fi sustinut de celebrul dirijor Tiberiu Soare si de Symphactory Orchestra, intr-o formula impresionanta de 72 de muzicieni. Inainte de fiecare compozitie, Tiberiu Soare va povesti publicului despre istoria celor doua capodopere, pentru a le oferi tuturor celor prezenti ocazia de a pasi intr-un univers de poveste.

 

Citeste mai multe despre acest eveniment aici.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top