Now Reading
Electric Castle este locul unde TREBUIE să ajungi vara asta!

Electric Castle este locul unde TREBUIE să ajungi vara asta!

electric catle

Înainte ca Electric Castle să aibă startul în 2018, echipa NOIZZ a fost în Bonțida, la castel. Am revăzut spațiul de poveste în care se va întâmpla magia, am admirat împrejurimile și ne-am imaginat cât de tare va fi odată ce toate lucrurile vor fi puse la punct, iar EC își va deschide porțile pentru public.

Ne-am dorit să te introducem puțin în atmosferă și să te facem să aștepți cu nerăbdare cele 5 zile de distracție, plănuite în detaliu pentru tine. Departe de rutina zilnică și de același drum job-casă pe care-l faci zilnic, există momente în care te bucuri de viață! Despre asta-i vorba!

Electric Castle este festivalul care-ți aduce aminte că lucrurile mici contează, iar existența noastră pe acest pământ depinde de ele! Uită de stres, agitație, aglomerație și trafic și vino la castel, în acest loc încărcat de good vibes, oameni frumoși și muzică bună!

Doar aici, timpul stă în loc, și pentru 5 zile vei avea parte de experiențe me-mo-ra-bi-le, cât să-ți ajungă până anul următor, când o vei lua de la capăt.

electric castle

Știi cât de mișto e să simți la unison atmosfera pe care doar muzica live o creează? Te vei simți liber și fericit, vei dansa cât te țin picioarele, îți vei face prieteni noi și n-ai să mai vrei să pleci acasă!

Electric Castle este locul unde TREBUIE să ajungi vara asta, pentru că aici e distracția, alături de oameni mișto, la fel ca tine! Vei fi într-un decor de poveste, vei face poze minunate, vei cu prietenii și vei simți că trăiești!

Ce poate fi mai frumos în viața asta decât o experiență completă, încărcată de optimism și voie bună? Ce mai aștepti, ne vedem la castel?

Citește continuarea pe Noizz.ro.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top