Now Reading
#EpicTalk cea mai așteptată conferință a lunii octombrie

#EpicTalk cea mai așteptată conferință a lunii octombrie

Calitatea vieții noastre e puternic influențată de calitatea relațiilor noastre și, de aceea, Pagina de Psihologie și Mozaic Media vă invită la cel mai important eveniment de promovare a sănătății relaționale organizat în această toamnă la București.

Pentru că noi toți suntem #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia, am provocat șase dintre cele mai apreciate personalități publice ale României – fiecare fiind un revoluționar în domeniul său de activitate – să ne vorbească despre ceea ce știu cel mai bine, despre ceea ce reprezintă sensul vieții lor și despre adevărurile pe care le-au descoperit prin intermediul profesiei lor.

  • Andreea Esca – Despre relația dintre oameni și munca făcută cu pasiune
    • Gáspár György – Despre relația dintre partenerii de cuplu
    • Adrian Hădean – Despre relația cu mâncarea
    • Oana Moraru – Despre relația dintre profesori și elevi
    • Mirela Retegan – Despre relația dintre părinți și copiii mici
    • Diana Stănculeanu – Despre relația dintre părinți și adolescenți

Cele șase discursuri #EpicTalk vor fi urmate de o conversație adevărată, purtată între Gáspár György, ceilalți cinci invitați și public, pe tema relaționării cu sine.

echipa EpicTalk

Evenimentul este destinat partenerilor care urmăresc să-și revigoreze relația de cuplu, părinților care intenționează să-și cultive sănătatea relației cu copiii mici sau adolescenții, adulților aflați în căutarea curajului necesar pentru a-și urma visul profesional, dar și celor care doresc să-și îmbunătățească interacțiunea cu mâncarea și tuturor celor preocupați de procesul de autocunoaștere și dezvoltare personală.

Dacă și tu vrei să afli adevăratele câteva secrete despre cele mai importante relații din viața ta, te așteptăm pe 20 octombrie în sala de conferință pentru a petrece câteva ore inspiraționale în compania a șase dintre cei mai apreciați experți ai momentului în România. Detalii și înscriere pe www.paginadepsihologie.ro

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top