Now Reading
Fericirea prin ochii fotografului de la Oameni ai Bucurestiului

Fericirea prin ochii fotografului de la Oameni ai Bucurestiului

Revista Psychologies

Cosma Alexandru spune povesti prin imaginile surprinse prin Capitala si le aduna in colectia Oameni ai Bucurestiului. Prin obiectivul sau, fericirea este un tel de atins.

 

 

Are 26 de ani si este student la Arhitectura. Pe langa facultate, intretine mai multe site-uri si pagini Facebook, cu o tema comuna: fotografia. De asemenea, lucreaza si la deschiderea propriului lui studio foto, proiect care a pus stapanire pe el, in ultima vreme.

Dar Cosma Alexandru este mai bine cunoscut ca fotograful si fondatorul paginii de Facebook Oameni ai Bucurestiului, alternativa româneasca la celebrul proiect Humans of New York.

Desi nu a ajuns la acelasi renume mondial, pagina Oameni ai Bucurestiului a strâns peste 120.000 de fani si fiecare fotografie primeste mii de aprecieri.

Este un proiect pe care Alexandru il face din pasiune, fara asteptari financiare, si care le aduce bucurie celor fotogragiati, prin simplul fapt ca stau de vorba cu o cineva dornic sa-i asculte. De altfel, fotograful de la Oameni ai Bucurestiului vede toti oamenii fericiti si ii abordeaza ca atare, ca si cand ar fi prieteni de-o viata.

Pentru Alexandru, fericirea este gustoasa si inseamna sa ti se indeplineasca toate dorințele, asa ca o vede mai degraba ca pe un obiectiv aflat intr-un viitor constant, decat ca o stare prezenta. Insa tot el recunoaste ca il fac fericit povestile celorlalti, pe care le transpune prin fotografiile sale, fiind de parere ca, prin ele, se primeste energie.

 

Citeste mai multe aici

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top