Now Reading
Glamour Beauty Festival 2017: ce secrete de beauty am învățat de la masterclass-uri

Glamour Beauty Festival 2017: ce secrete de beauty am învățat de la masterclass-uri

Glamour Beauty Festival nu a însemnat doar un weekend plin de răsfăț, ci și întâlnirea cu unii dintre cei mai importanți oameni din industria de frumusețe și well-being. Iată ce am învățat de la ei!

 

GLAMOUR Beauty Festival are atâtea atracții pentru iubitorii de beauty încât ne-a fost foarte greu să ne decidem ce ne place cel mai mult la acest festival.

Totuși, în cele din urmă ne-am ales: masterclass-urile susținute de speakeri de top, adevărați profesioniști din domeniul frumuseții.

Prima zi de festival a debutat cu masterclass-ul susținut de Alexandru Abagiu și Sorin Stratulat. Încă de la primele ore ale dimineții, participantele au venit la festival nerăbdătoare să ia parte la masterclass-ul lor.

Cei doi ne-au vorbit cu multă charismă despre trendurile de beauty ale acestui sezon, completându-se perfect într-o prezentare extrem de complexă.

Sesiunea a mers treptat de la sursele de inspirație ale trendurilor până la discuții aplicate și nu au lipsit nici discuțiile despre istorie și artă și legătura lor cu machiajul.

Adina Vlad a susținut un masterclass cu o tematică mai mult decât interesantă și actuală: machiajul în era social media.

Împreună cu modelul ei super-simpatic, bloggerița Sînziana Iacob, Adina ne-a împărtășit secretele unui machiaj care nu dă greș în fotografii. Concluzia: trebuie să îmbinăm arta machiajului cu câteva filtre.

Nu trebuie să exagerăm cu machiajul, dar nici cu filtrele – astfel vom avea un look reușit în fotografii, dar și în realitate.

Masterclass-ul susținut de Camelia Negrea a fost unul cât se poate de interactiv și relaxat, dar plin de informații și trucuri mai mult decât utile.

La finalul unei zile pline, Camelia a reușit prin informațiile pregătite să ne țină timp de o oră doar ochi și urechi la ceea ce ne-a pregătit.

Coafuri simple de realizat acasă, trucuri utile și multe informații despre părul nostru – am plecat de la masterclass-ul ei foarte inspirate și nerăbdătoare să punem în practică tot ce ne-a arătat.

Ziua a doua a debutat cu masterclass-ul Danei Argeșan cu tema Dewy bridal make-up. Cu profesionalismul cu care ne-a obișnuit, Dana ne-a explicat pas cu pas cum putem obține un machiaj luminos, dar în același timp rezistent.

Un mic truc pe care l-am furat de la ea și este infailibil dacă vrei un look glowy este să combini crema de față cu puțin fard sau pigment satinat.

Florin Noje a continuat seria masterclass-urilor cu unul foarte interesant, din care am aflat care sunt trendurile de hairstyling din anii ’90 care ne influențează și în prezent.

Culori îndrăznețe, accesorii inedite și păr cu textură, toate au fost explicate și exemplificate de Florin pe părul Giuliei Anghelescu, care are un look mai mult decât potrivit pentru această temă.

Cu Sorin Stratulat ne-am întâlnit și în a doua zi de festival pentru o nouă serie de informații interesante, iar tema nu avea cum să nu îți atragă atenția: what is balayage?

Am aflat ce înseamnă această tehnică, cât de greu se obține un rezultat impecabil, care este diferența dintre balayage, ombre sau sombre, cum să întreții părul vopsit așa și multe-multe alte informații despre acest trend nemuritor.

George Soare și Andra Manea au încheiat cele două zile de festival cu un masterclass despre elementele basic în materie de hair și make-up pentru un look reușit zi de zi.

De la George am aflat ce tunsori și culori de păr ne avantajează pe fiecare în parte, cum să ne îmbrățișăm textura naturală a părului sau ce produse nu ar trebui să lipsească niciunei femei.

Andra Manea ne-a învățat secretele unui machiaj perfect care să ne asigure un look reușit zi de zi. Secretul: naturalețea și regula „less is more”.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top