Now Reading
GLAMOUR de august, ghidul pentru o vacanță ideală

GLAMOUR de august, ghidul pentru o vacanță ideală

În august, ți-am pregătit o ediție perfectă pentru a fi răsfoită pe o plajă însorită în timpul mult așteptatei vacanțe. GLAMOUR de august vine cu sfaturi de modă și frumusețe, un interviu hot și sexy cu unul dintre cele mai faimoase modele ale momentului, Ashley Graham, cele mai cool festivaluri ale verii, toate te așteaptă în numărul de august GLAMOUR, din 21 iulie la chioșcurile de ziare.

 

Ashley Graham, modelul care încurajează o imagine pozitivă asupra corpurilor femeilor, ne povestește în numărul de august GLAMOUR despre cum a ajuns să se simtă bine în pielea ei, povestea de dragoste cu soțul ei, dar ne și dă sfaturi hot despre sex.

Luna aceasta, am dedicat secțiunea de Glamourisme celor mai cool trenduri de vară. De la rochii lejere și pălării, la trendul care domină vara aceasta: înghețata.

Răcorosul și deliciosul desert se strecoară în garderoba noastră și devine accesoriul must-have.

Apoi, suntem încântate să îți prezentăm două articole pe care suntem convinse că le vei devora: am trimis o băutoare de vin să descopere secretele din universul berii artizanale.

A ieșit un material spumos care ne-a făcut poftă de o bere rece caramelizată!

Iar al doilea vorbește despre unul dintre subiectele hot ale momentului: diversitatea. Se termină normalitatea acolo unde începe diversitatea? Poate că cele două au mai multe în comun decât credeam.

Hot Summer! Vara și-a intrat în drepturi, temperaturile ne provoacă la ținute din ce în ce mai subțiri, așa că în secția Fashion vei găsi cele mai hot tendințe, piese vestimentare și accesorii pe care să le porți până la finalul verii.

Un sfat rapid? Fă combinații îndrăznețe cu cele mai wild imprimeuri, de la cele florale la cele inspirate din cultura orientală.

Apoi ți-am pregătit un dosar cu cele mai hot apariții și colecții de la Gala UAD Fashion Design.

La capitolul beauty, un lucru știm clar: pastelurile sunt vedetele! Dacă ți-ai dorit vreodată să îți vopsești părul roz, acum este momentul să îți faci curaj.

Noi îți spunem cum, cu ce produse și cum să îl îngrijești. Și pentru că temperaturile depășesc 30 de grade, trebuie să citești despre cum îți poți ajuta pielea să câștige războiul cu soarele.

Apoi, Roxana Minea, make-up artist Avon, răspunde tuturor dilemelor tale legate de machiajul estival.

Și pentru că vorbim de vară, secretul unui look reușit de sezon este costumul de baie, iar pictorialul acestui număr, realizat de Silvia Cristescu și fotografiat de Oltin Dogaru, te îndeamnă să abordezi un stil retro, inspirat de moda anilor ’60 – ’70.

Tot în GLAMOUR de iulie, află care sunt serialele și filmele pe care e musai să le vezi în această vară, dar și festivalurile pe care nu le poți rata și nici nu vei dori s-o faci!

GLAMOUR de iulie te așteaptă la toate punctele de distribuție, începând cu 21 iulie, la prețul de 12,99 lei, împreună cu un deodorant Gerovital care să te protejeze în zilele toride vară.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top