Now Reading
GLAMOUR de august, obsesia acestei veri!

GLAMOUR de august, obsesia acestei veri!

Revista Psychologies

In ultima luna a acestei veri, GLAMOUR ti-a pregatit un numar fantastic, doldora de trucuri de incercat, lucruri de iubit, tendinte de urmat si multe alte surprize glam! Nu uita sa iti iei exemplarul tau GLAMOUR de august, din 22 iulie, la toate punctele de distributia a presei.

Cu doar cateva zile inainte de inceperea Jocurilor Olimpice de la Rio, vei avea ocazia sa o admiri pe una dintre cele mai frumoase brazilience, Alessandra Ambrosio, intr-un pictorial exclusiv GLAMOUR.

Tot in numarul de august vei descoperi un dosar complet dedicat tendintelor pentru sezonul toamna-iarna 2016/2017. Asadar, ai material suficient pentru ca sa iei notite si sa experimentezi cu tunsori noi, machiaje, costume masculine, piese din catifea si multe alte idei alese cu grija, doar pentru tine.

 

Fashion and style

Ca in fiecare an, Gala UAD este un eveniment de la care nu am fi putut lipsi. Afla ce colectii ne-au placut si ce piese am vrea sa purtam negresit. Si pentru ca vara s-a instalat comod, cu tot cu temperaturile-i ridicate, descopera trei idei de tinute numai bune de invins canicula.

Plus: denimul pare sa fi castigat tot mai mult teren in randul fashionistelor, asa ca inspira-te din selectia noastra de piese din denim cu aplicatii. La Style Files ne intalnim cu doua blogerrite pe care le admiram, Sanziana Negru si Silvia Postolatiev, care ne dezvaluie cateva dintre secretele lor de stil.

 

Beauty Dilemmas

Cu siguranta ai cautat si tu raspunsul la unele intrebari care te framanta cu ajutorul „atotputernicului“ Google. Ei bine, pentru a-ti face vara mai usoara, Daniela Nitulescu iti raspunde la cateva dintre cele mai… arzatoare intrebari de frumusete.

In aceeasi sectiune de Beauty gasesti sfaturi despre cum poti obtine si mentine un par ondulat, cat si interviuri ample cu trei ambasadori ai frumusetii: Andra Manea, Alexandru Abagiu si Sorin Stratulat.

 

La vita e bella

Si pentru ca el dolce far niente rezuma o stare pe care o apreciem cu totii, descopera in paginile numarului de august un text amuzant despre lectiile pe care le putem invata de la italieni despre vara si timpul petrecut la plaja.

La fel ca in fiecare numar, sectiunea Monitor te asteapta cu noutati din domeniul filmelor, al cartilor, spectacolelor si evenimentelor la care trebuie sa ajungi. Drept bonus, ai doua interviuri savuroase cu trupa Moonlight Breakfast si scriitorul David Sedaris. Te lasam sa le descoperi!

Revista ta preferata te asteapta, din 22 iulie, la toate punctele de distributie din Bucuresti si din tara!

Rasfoieste revista GLAMOUR de august!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top