Now Reading
GLAMOUR de decembrie, inspiratie pentru sarbatori glam

GLAMOUR de decembrie, inspiratie pentru sarbatori glam

Revista Psychologies

Pentru ca au ramas zile numarate pana la Craciun, editia de decembrie GLAMOUR este un adevarat cadou care te va bucura cu multe suprize frumoase.

 

 

Descopera cele mai stylish ținute pentru petrecerile de sezon, un amplu dosar in care, alaturi de opt femei destepte, spunem raspicat de ce ar trebui sa ne prezentam sarguincios la vot pe 11 decembrie, dar si un interviu cu modelul momentului, Kendall Jenner. Toate acestea si multe alte lucruri minunate te asteapta in paginile numarului de decembrie GLAMOUR Romania, din 18 noiembrie la punctele de distributie a presei.

Kendall Jenner, vedeta de pe coperta editiei de decembrie si cea mai sfioasa dintre membrii clanului Kardashian, dupa cum afirma chiar ea, se destainuie intr-un interviu cat se poate de sincer. Modelul vorbeste despre cariera, viata amoroasa, dependenta de social media si impartaseste cateva dintre sfaturile de beauty primite de la surorile ei.

In paginile GLAMOUR de decembrie te asteapta si un dosar complex despre alegerile parlamentare din decembrie si despre importanta votului femeilor. Am apelat si la opt femei celebre pe care le admiram pentru a sintetiza motivele pentru care, pe 11 decembrie, cu toate trebuie sa fim la urnele de vot.

La capitolul Glamourisme afla cum se impaca imprimeurile florale si exotice cu zilele geroase de iarna. Noi zicem ca fac echipa buna si stilata! Tot in paginile acestui numar, Monica Barladeanu iti povesteste despre lucrurile care ii plac si care o inspira, iar la Cool Place descoperi un loc care transforma o casa in acasa: Design&After.

Are doar 17 ani, dar a reusit sa cucereasca o lume intreaga si sa devina imaginea unuia dintre parfumurile care nu au nevoie de nicio prezentare, Chanel N°5 L’Eau. In Glamour de decembrie, Lily-Rose Depp, poate cea mai faimoasa adolescenta a momentului, vorbeste despre viata ei.

In rubrica de fashion te asteapta zeci de idei de tinute stylish pentru petrecerile de Craciun si Revelion. Paiete, detalii pline de romantism sau cu tente masculine – pe toate le gasesti in paginile revistei, pentru ca tu sa iti compui tinuta potrivita. Si pentru ca un look perfect are nevoie de accesorii, fashion directorul GLAMOUR ti-a pregatit trei pagini cu cele mai cool brose, inele si bratari ale sezonului.

Velvet Crush! Pictorialul acestui numar, realizat de Oana Vasilache si Oltin Dogaru, cuprinde toate piesele vestimentare din catifea pe care ni le-am dori in garderoba. Noi ne declaram cucerite, suntem sigure ca si tu vei fi!

Adoram, adoram, adoram editiile de sarbatoare ale cosmeticelor iar in numarul de decembrie te asteapta o selectie cu cele mai dorite produse, care trebuie sa se regaseasca in portfardul tau sau pe lista de daruri de Craciun: parfumuri, rujuri, farduri și multe, multe alte produse care te vor face nespus de fericita si desigur frumoasa.

Petrecerile de sezon nu necesita doar o tinuta si un machiaj bine puse la punct, dar si o coafura potrivita. Asadar, acum este momentul sa porti panglici si agrafe iar GLAMOUR iti arata cateva modalitati originale de a adauga un pic de stralucire lookului tau. Plus: make-up artistul Dana Argesan iti dezvaluie toate secretele machiajului de sarbatori.

In sezonul rece, pielea ta are nevoie de un plus de hidratare, de aceea in paginile numarului de decembrie te asteapta si o lista cu cele mai potrivite creme de corp pentru zilele de iarna.

In sectiunea G Culture, citeste un interviu sincer cu Maren Ade, regizoarea peliculei Toni Erdmann si descopera cele mai cool recomandari de carti, spectacole si filme la care sa mergi.

Revista ta preferata te asteapta la toate punctele de distributie, incepand cu 18 noiembrie, la pretul de 10,90 lei!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top