Now Reading
GLAMOUR de iunie, rasfat la inceput de vara!

GLAMOUR de iunie, rasfat la inceput de vara!

Revista Psychologies

Intampina vara asa cum se cuvine cu numarul GLAMOUR de iunie, o editie perfecta pentru a fi rasfoita la iarba verde sau pe o plaja insorita. Sfaturi de moda si frumusete, un interviu inedit cu cea mai in voga actrita a momentului, cele mai cool festivaluri ale verii si detalii despre GLAMOUR Beauty Festival, toate te asteapta in numarul de iunie GLAMOUR, din 24 mai la chioscurile de ziare.

Mama Dragonilor, Khaleesi sau Daenerys: descoper-o pe actrita ce da viata unuia dintre cele mai populare personaje feminine ale momentului. In numarul de iunie GLAMOUR, vei regasi un interviu de-a dreptul savuros cu Emilia Clarke, in care actrita dezvaluie detalii din copilarie, picanterii din culisele Game of Thrones si povesteste despre cel mai nou rol din filmul Me Before You.

Cele mai asteptate festivaluri din sezonul estival, cele mai frumoase costume de baie, tips&tricks pentru un machiaj reusit, trucuri pentru zile de vara perfecte – toate astea si mai multe te asteapta in paginile numarului GLAMOUR de iunie.

Luna iunie incepe cu GLAMOUR Beauty Festival, un eveniment organizat in premiera in Romania! Timp de doua zile, pe 4 si 5 iunie, te asteptam la Hanul Gabroveni, cu sesiuni de rasfat, workshop-uri cu cei mai talentati profesionisti din industria de beauty si multe alte surprize minunate! Ah, sa nu uitam de goodie bag-ul fabulos pe care ti l-am pregatit! Mai multe, descopera in paginile GLAMOUR de iunie si in sectiunea dedicata festivalului.

Vara asta dam startul distractiei! Mirela Ujica a aflat totul despre cele mai cool festivaluri ale verii si te sfatuim sa iti gasesti loc in calendar pentru zile si nopti pline de muzica si petreceri de neuitat.

Hot Summer! In zilele de vara nu ne putem lipsi sub nicio forma de costumul de baie, de aceea, am ales special pentru tine cele mai frumoase modele disponibile in magazine – te avertizam, iti va fi dificil sa te opresti asupra unei singure optiuni.

Ready, steady… vacanta! La capitolul beauty te invatam cum sa intri in forma pentru zile petrecute pe plaja (si da, totul se rezuma la doar 13 pasi simpli). In plus, expertii decodeaza tainele samponului, unul dintre cele mai importante produse de infrumusetare, si te invata totul despre cele mai noi tehnici de ingrijire a parului. Si pentru ca temperaturile cresc in mod inevitabil, se impune o readaptare a machiajului nostru, pentru un look de nota 10!

Sharing is caring! Emilia Barbu investigheaza ce se ascunde in spatele fenomenului numit economie colaborativa si cum ne schimba el felul in care calatorim zi de zi, ne petrecem vacantele si ne facem noi prieteni.

GLAMOUR Health: Pentru ca inceputul verii sa fie cat mai frumos, descopera 30 de sfaturi numai bune de incercat in luna iunie. Starea de bine este garantata!

Dragostea si tehnologia! Afla mai multe despre cum a influentat tehnologia modul in care ne construim relatiile si care e treaba cu iubirea moderna.

Tot in GLAMOUR de iunie, afla povestile fascinante ale lui Warren Richardson, fotograful australian care a reusit sa castige World Press Photo of The Year, cu o fotografie facuta la lumina lunii. Plus: un interviu foarte interesant cu protagonista celui mai recent film al lui Cristian Mungiu, Bacalaureat: Maria Victoria Dragus.

Revista ta preferata te asteapta sa o rasfoiesti, din 24 mai, la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara.

Rasfoieste revista si online.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top