Now Reading
Intampina toamna cu editia de septembrie GLAMOUR!

Intampina toamna cu editia de septembrie GLAMOUR!

Revista Psychologies

Luna septembrie te intampina cu un numar de-a dreptul fabulos, cu tendinte de beauty numai bune de testat, cu noile reguli ale vechiului dress code, sugestii de shopping pentru o garderoba stylish si o poveste despre o calatorie in Bali care sa te inspire daca esti in cautare de noi inceputuri. 

Descopera ce se ascunde in spatele imaginii senzuale afisate de Bella Hadid, intr-un interviu inedit in care modelul vorbeste despre boala Lyme de care sufera, relatia cu celebrul ei iubit, Weeknd, si ce generatia care revolutioneaza lumea modei.

Pijamale pe strada. Hanorace couture. Trening inspirat din anii ’80 in club. Desculte pe covorul rosu. Emilia Barbu ridica o intrebare care sta pe buzele tuturor: mai exista reguli atunci cand vorbim de moda zilelor noastre?Vedeti la ce concluzie am ajuns in paginile revistei.

Winona Ryder revine pe micile ecrane si in topul actritelor noastre favorite! Actrita iconica a anilor ’90 e starul celui mai nou serial Netflix, Stranger Things, productie pentru care daca nu ai facut inca o pasiune promitem ca vei face. Winona Forever, nu?

Tot in sectiunea Glamourisme vei regasi un periplu printre muntii si colinele Transilvaniei cu adevarate adevarate bijuterii arhitecturale si locuri cu iz boem – pune-le pe lista pentru un weekend relaxant. Daca te fascineaza povestile cu alura retro atunci vei adora istoria hotelului Ritz, care isi redeschide portile dupa o lunga perioada in care a fost supus unor lucrari de renovare.

Ajungem la sectiunea dedicata modei unde fashion directorul GLAMOUR a selectat pentru tine cel putin 15 motive pentru care vei adora sezonul ce va sa inceapa. Pantofi-bijuterie, gentile cool sau noile accesorii pentru par – iata doar cateva dintre acestea. In articolul Style Files am descusut doua fashioniste veritabile, Carmen Seitan si Andreea Raicu, si am aflat, pentru tine, care sunt principiile de stil dupa care se ghideaza. Urmeaza si un hot list cu cele mai dezirabile piese vestimentare din colectiile sezonului toamna-iarna: te avertizam c s-ar putea sa dezvolti adevarate obsesii!

Beauty addicts, adunarea! Am pus la punct o lista cu cele mai importante obiective in materie de beauty,spre care trebuie sa tinzi in noul sezon dar si metode prin care sa iti faci parul ondulat sa arate fabulos sitrucuri pentru a-ti revigora chipul.

Despre o calatorie in Asia care a schimbat o viata, am aflat din Eat, Pray, Love. In paginile GLAMOUR de septembrie descopera si povestea Crinei Andrei, o fata care a lasat totul in urma si a pornit intr-o calatorie… la capatul lumii, tocmai pana in Bali.

Daca relatia ta a trecut sau inca mai trece prin momente ce nu par sa aiba rezolvare, afla ca un necunoscut te poate ajuta sa o repari. Afla cum te poate ajuta terapia de cuplu in materialul S.O.S. Cum ne salvam relatia?

Sectiunea Monitor te asteapta cu recomandari de film, teatru, muzica si carti alese pe spranceana, pentru ca inceputul de toamna sa fie cat mai reusit. Bonus: un interviu cu actorul Chris Pratt, despre cel mai nou film al sau,The Magnificent Seven.

Ah, si poate cea mai mare veste a acestui inceput de toamna este ca am dat startul unei noi editii de GLAMOUR Street Fashion Show. Asadar, grabeste-te sa te inscrii si tu in competitie!

Revista ta preferata te asteapta la toate punctele de distributie, incepand cu 26 august, in doua variante: simpla (la pretul de 9,90) sau cu un lac de unghii , 60 Seconds Super Shine, Rimmel, intr-una dintre cele 15 nuante disponibile (la pretul 11,90 lei).  

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top