Now Reading
Iwostin Solecrin Acne, crema cu protectie solara pentru ten acneic SPF 25

Iwostin Solecrin Acne, crema cu protectie solara pentru ten acneic SPF 25

Revista Psychologies

Gama dermocosmetica Iwostin Solecrin, pe baza de apa termala de Iwonicz-Zdroj, protejeaza eficient pielea impotriva actiunii radiatiilor UVB si UVA, atat din exterior, datorita unui complex de filtre minerale si chimice, cat si din interior, la nivelul ADN-ului celular, datorita filtrului imunologic inovator Antileukine 6.

Filtrul Antileukine 6 reduce cu 44% numarul celulelor deteriorate, protejand impotriva modificarii ADN-ului si fotoimbatranirii pielii.

Gama Iwostin Solecrin include produse cu protectie solara foarte ridicata si ridicata, recomandate pentru ingrijirea pielii nou-nascutilor cu varsta peste 6 luni, a copiilor si a adultilor.

Rezistente la apa si la transpiratie, produsele Iwostin Solecrin au o aplicare confortabila, se intind usor pe piele, fara a lasa urme albe.

In aceasta vara, gama Iwostin Solecrin te intampina in farmacii cu un produs nou, special destinat protectiei solare a tenului mixt si gras, cu tendinte acneice.

Crema cu protectie solara pentru ten acneic SPF 25 Iwostin Solecrin Acne asigura eficient protectie impotriva radiatiilor UVA si UVB, in timp ce respecta necesitatile de ingrijire ale pielii grase – regleaza secretia de sebum si diminueaza tendinta pielii de a declansa eruptii acneice, gratie ingredientului activ Physiogenyl, matifiaza pielea pentru un timp indelungat, prevenind aparitia aspectului lucios al acesteia.

Recomandata pentru pielea sensibila si alergica, crema calmeaza iritatiile pielii, datorita apei termale de Iwonicz-Zdroj.

Produs noncomedogenic, nu contine parfum si coloranti.

Pret: 35 lei.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top