Now Reading
Jurnal de fapte bune: Campioana care invata prin tramvaie

Jurnal de fapte bune: Campioana care invata prin tramvaie

Revista Psychologies

Jurnalul de fapte bune continua sa isi ofere sprijinul copiilor talentati, dar lipsiti de posibilitati financiare. In prim-plan, de data aceasta, este Andreea Tudor, o fetita de 11 ani, plina de energie si de ambitie, campioana nationala la barna si paralele, care infrunta toate greutatile pentru a-si implini visul de „a face ce facea si Nadia”.

 

„Mami, ma poti lua in brate? Ca nu-mi mai simt picioarele.”

Sa ne imaginam ca e viscol, ca gerul a cuprins deja trupul firav al unei copile, dar ca nimic nu ar intoarce-o din hotararea de a ajunge la sala unde are antrenamentul zilnic la gimnastica.

Doar ca, uneori, drumul, frigul, zapada, o mai oboseau, iar energia ei trebuia sa se pastreze pentru sutele si miile de exercitii pe care le tot are de repetat in sportul in care viseaza sa devina o mare campioana.

Si, din cand in cand, isi ruga mama sa o mai poarte in brate. Ne-am imagina, de fapt, o scena reala, una dintre multele petrecute in cei mai bine de 4 ani si jumatate in care Andreea a fost nevoita sa faca naveta intre Cernica, comuna in care locuieste, si sala clubului Dinamo, din centrul Bucurestiului.

”Faceam aproape 2 ore pe drum, cu maxi-taxi, cu tamvaiul sau schimband doua autobuze. Dar, indiferent de vreme, n-a lipsit niciodata. Si asta, in general, cate sase zile pe saptamana”, spune mamica Andreei cu dragostea parintelui ce si-a insotit si ocrotit copilul in toate aceste drumuri.

 

Citeste continuarea articolului AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top