Now Reading
La film cu cititorii Psy

La film cu cititorii Psy

Revista Psychologies
imagine-din-sala-eveniment

Se spune ca ziua buna se cunoaste de dimineata, dar saptamana excelenta a inceput de marti pentru cititoarele Psychologies intr-o atmosfera relaxata, cu multe zambete si hohote de ras. 
Tudor Giurgiu cu al sau film Despre oameni si melci a fost pretextul unei intalniri intre redactie si cititorii sai.

Marele deadline cu editia Psychologies decembrie, predari si task-uri urgente asa cum ne-au povestit cateva cititoare, au fost imblanzite la un film exceptional si un cadru prietenos, unde a fost o reala placere sa ne intalnim cu cititorii.

Printre biscuiti si pateuri delicioase puse la dispozitie de Cofetaria Armand, si rontaite cu nesat, am avut in sfarsit ocazia de a discuta live cu cei care ne citesc, nu doar pe pagina de Facebook a revistei sau pe site.

Am facut schimb de impresii, ne-au dat idei bune pentru viitoare articole, am facut impreuna fotografii la panou si ne-am amuzat de scenele savuroase din film, asezate confortabil, ca niste devoratori de film care se respecta cu floricele si tot arsenalul necesar.

Regizorul Tudor Giurgiu ne-a fost alaturi, si ne-a povestit intamplari de culise despre al sau Despre oameni si melci. Mai bine zis „a dat din casa“, si cum noi suntem niste oameni de incredere, ce se spune la Movieplex Plaza Romania ramane la Movieplex Plaza Romania.

Surpriza serii, sau un cadou de Mos Craciun in avans, a fost tombola cu o miza foarte atractiva: un weekend la Brasov – oferit de revista Psychologies – la bordul unei Dacia Lodgy, pusa la dispozitie de Dacia, si castigat de Ana Drobot.

Cum in revista Psychologies scriem constant despre prietenie, buna dispozitie, metode anti-stres, de data aceasta am si pus in practica toate conceptele, ne-am incarcat bateriile, si da, micile bucurii si starea de bine rimeaza cu moto-ul nostru: „Implineste-ti viata“. Psychologies sustine filmul romanesc, asa ca va asteptam cu drag si la urmatoarea proiectie.

Multumim partenerului principal Dacia, fara de care acest eveniment nu ar fi fost posibil, Anchor – Plaza Romania pentru gazduire, Movieplex Cinema pentru sala confortabila si Transilvania Film care ne-a fost alaturi.

Mai multe fotografii de la eveniment poti vedea pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/RevistaPSYCHOLOGIES

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top