Now Reading
Libertatea lansează o colecție de 7 cărți semnate de Michel Zevaco

Libertatea lansează o colecție de 7 cărți semnate de Michel Zevaco

Scriitor și jurnalist francez, Michel Zevaco a fascinat generații la rând, din zorii secolului al XX-lea și până astăzi, cu romanele sale de capă și spadă. Aventuri papitante, pline de neprevăzut, povești de iubire și ură, intrigi, comploturi, lupta pentru bani și putere țin cititorul cu sufletul la gură, de la prima până la ultima pagină.

 

 

Unul din cele mai îndrăgite romane ale celebrului scriitor și jurnalist francez Michel Zevaco, ”Rivalul regelui” a fascinat generații la rând de cititori din întreaga lume.

Continuarea palpitantă a volumului ”Marchiza de Pompadour”, cartea oferă o frescă a ceea ce însemna viața la curtea regelui Ludovic al XV-lea al Franţei (1715-1774).

Acțiunea cărții îmbină artistic istoria cu ficţiunea, realitatea cu fantasticul, luptele îndârjite dintre tabere, după rețeta de succes a romanelor de  capă și spadă.

Accesoriile clasice – intrigi abil urzite, rivalităţi, răpiri, calomnii, stratageme (atât de bine puse la punct încât cel care le foloseşte să fie convins că i-a surâs norocul, atunci când adversarul său le favorizează deliberat), umorul de calitate – fac lectura atât de captivantă, încât cititorul nu mai poate lăsa cartea din mână, decât după ce a întors și ultima filă.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top