Now Reading
Martisor Antreprenor

Martisor Antreprenor

Revista Psychologies

Cea de-a opta editie a targului de martisoare, in cadrul caruia copiii devin antreprenori si intitulat “Martisor Antreprenor”, are loc duminica, 1 martie, de la ora 10.00 la Libraria Carturesti Verona.

Targul aduce publicului peste doua mii de martisoare confectionate de copiii inscrisi in institutiile de invatamant CEDP Step by Step, intr-un demers unic.

Timp de doua saptamani, copiii au achizitionat materialele, au confectionat martisoarele, si-au pregatit promotiile, sloganurile si sistemul de vanzare, invatand contureze unplan de afaceri complet .

Evenimentul este deschis publicului – parintilor, copiilor, precum si tuturor celor care doresc sa-i sustina pe cei mici in initiativa lor de a deveni antreprenori si lideri.

Preturile martisoarelor confectionate si vandute de copii pornesc de la 5 lei, existand si diverse promotii pentru cumparatori.

Cu banii castigati, copiii vor investi in ceea ce isi doresc – de la jucarii si carti, pana la dotarea clasei cu un laptop. 

Targul “Martisor Antreprenor” este o initiativa marca Step by Step, cu scopul de a-i provoca pe copii sa invete sa fie antreprenori si lideri, sa gandeasca si sa administreze propria afacere.

 

Foto: Martisor

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top