Now Reading
(P) Memento Bus si Uber te iau gratis de acasa!

(P) Memento Bus si Uber te iau gratis de acasa!

Revista Psychologies

 

Memento Bus, divizia de transport a Grupului Christian Tour, continua seria premierelor in turismul romanesc. Dupa lansarea, in urma cu putina vreme, a conceptului low cost bus, prin care orice calator se bucura de preturi inteligente, siguranta si confort, turoperatorul roman iese pe piata cu un nou produs: Te luam GRATIS de acasa!

 

Memento Bus a incheiat un parteneriat cu Uber, diversificandu-si serviciile si venind in sprijinul clientilor sai cu o cursa gratuita de acasa pana la punctele de unde pleaca autocarele. Acest lucru se intampla pentru prima oara in Romania. Practic, cele doua companii, Memento Bus si Uber, te ajuta sa mergi mai repede acolo unde iti doresti. Toti clientii din Bucuresti care finalizeaza rezervarea unei curse pe www.mementobus.com si isi creeaza un cont pe Uber, beneficiaza GRATUIT de o cursa Uber in valoare de pana la 25 de lei. Astfel, pasagerii pot ajunge mult mai facil de acasa pana la punctul de imbarcare Memento Bus.

Aceasta promotie este disponibila pe www.mementobus.com incepand cu 15 iunie 2016 si poate fi accesata de catre orice turist, utilizator de PC, tableta sau telefon mobil.

Acest parteneriat a aparut odata cu dezvoltarea produselor oferite de Memento Bus, care isi doreste sa inlesneasca accesul turistilor romani la cele mai bune servicii de transport. Se are astfel in vedere nu doar rezervarea calatoriilor, intr-o maniera lejera, la indemana din orice punct, dar si posibilitatea de a ajunge cat mai usor la serviciile solicitate.

Incercam sa oferim toate serviciile la doar cateva click-uri distanta, spune Marius Pandel, CEO Memento Bus. Uber devine astfel unul dintre partenerii strategici pentru Memento Bus, tocmai datorita faptului ca si modelul Uber se bazeaza pe accesibilitate, flexibilitate si deschidere fata de nevoile clientului.”

Compania Uber s-a nascut intr-o seara de iarna din anul 2008, la Paris, cand Travis Kalanick si Garrett Camp, fondatorii sai, au avut dificultati in gasirea unui taxi. Ei au avut o idee simpla — apesi pe un buton si faci rost de o cursa. Ce a inceput ca o aplicatie pentru solicitarea de servicii black car premium in cateva zone metropolitane, modifica acum structura logistica a oraselor din intreaga lume. Indiferent daca este vorba de o cursa, un sandvici, sau un pachet, tehnologia ofera oamenilor ceea ce isi doresc, atunci cand doresc. Uber este acum prezent in Bucuresti si in alte 475 de orase din intreaga lume.

Memento Bus, compania de transport a grupului Christian Tour si-a innoit recent flota de autocare cu zece autovehicule Neoplan. Valoarea totala a investitiei se ridica la aproximativ trei milioane de euro, iar vehiculele sunt operate in special pe cursele lungi, pe toate destinatiile interne si externe ale tour-operatorului roman, in functie de sezonalitate. Autocarele si-au inceput cursele cu ceea ce Memento Bus a numit ”Cea mai mare caravana din turismul romanesc”.

Politica tarifara flexibila si preturile dinamice in functie de data rezervarii biletului sau de cursa aleasa, dar si facilitatile multiple de rezervare, se dovedesc a fi atuurile cu care Memento Bus a intrat pe piata curselor turistice cu autocarul. Cu cat rezerva mai din timp, cu atat turistii au oportunitatea de a obtine un tarif mai bun. Sistemul este similar politicii tarifare practicate de companiile de transport aerian low cost.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top