Now Reading
Must have pentru copilul tau de Black Friday

Must have pentru copilul tau de Black Friday

Revista Psychologies

Dupa putin (mai mult) shopping pentru tine, merita si copilul tau sa fie rasfatat. Noi am selectat cateva lucruri de care are nevoie, evident la super preturi de Black Friday.

 

 

 

ghetute copii

Ghetute din piele naturala cu interior din blana naturala de miel. Talpa  interioara din blana naturala de miel poate fi scoasa, iar talpa de la exterior este prevazuta cu striatii pentru a asigura o tractiune perfecta. Sistemul de inchidere este extrem de facil, cu arici.

Pe pantofioriveseli.ro aceste ghetute au reducere de 19%, ele costand 234,09 lei in loc de 289 lei.

 

 

balansoar copiiUn leagan sigur, prevazut cu centuri de prindere in 5 puncte, dotat cu bara de jucarii, husa din plus. Recomandat pentru copii cu greutatea pana in 12 kg, are sistem de leganare SCM, doua moduri de inclinare: culcat, ridicat, tavita detasabila cu jucarii, minicomputer de control al vitezei de leganare si al volumului, 5 viteze de leganare, temporizator de leganare: 8, 15 sau 30 de minute, carusel prevazut cu 3 jucarii vesele si colorate, picioare pliabile, material din plus, non-alergic, husa lavabila, 12 melodii cu volum ajustabil. Se poate monta si demonta foarte usor.

Il poti avea redus de la 634 lei la 464 lei.

 

 

 

pijama baietiCumpara-i baietelului tau o pijama haioasa, de sezon! Confectionata 100% din bumbac este confortabila si antilergenica.

Are bluza imprimata cu un om de zapada iar pantalonul caroiat, cu o croiala lejera pentru un plus de confort. Talia lata are elastic potrivit de strans, fara sa il doara burtica.

Pe astratex.ro este redusa cu 21%, de la 63 lei acum costa 50 lei. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bellaPrintesele Disney sunt atemporale si fetitele vor fi mereu innebunite dupa ele! Daca micuta ta printesa este fan Bella fa-i cadou aceasta apa de toaleta pentru copii.

Disney Princess Belle Eau de Toilette ajuta la schimbarea starii de spirit, relaxeaza, motiveaza, da incredere, ofera placere si evidentiaza personalitatea fetitei tale.

Mai multe detalii despre parfum AICI.

 

 

 

 

caciula-spidermanLa fiecare petrecere pentru copii se costumeaza numai in Spiderman? Personajul fantastic este pe toate caietele, pe penar, ghiozdan, pe pereti in camera lui?

Ai prin casa nenumarate benzi desenate cu Spiderman, iar desenele animate sunt deja pe repeat?

Atunci da, este cazul sa ii cumperi aceasta caciula! Vei deveni matusa preferata, cea mai buna mama… Poate in felul asta il convingi sa isi faca curat in camera sau sa isi faca lectiile. Caciula cu personajul preferat poate fi o buna recompensa…

Ea costa 19,99 lei, redusa cu 47%.

 

 

cana apa copiiCopilul tau incepe sa fie independent? Va fi o placere sa il vezi cum bea singur ceai sau apa, dar pentru asta ai nevoie de o cana speciala precum aceasta de la True, disponibila pe www.miracolulplantelor.ro.

Pentru micutii care au cel putin 6 luni, cana va fi de un real ajutor.

Acum poti sa o cumperi cu 11,21 lei de la 14,95 lei.

 

 

 

 

 

Foto: Brand/123rf.com

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top