Now Reading
National GLAMOUR Days: două zile pline de reduceri de până la 30%!

National GLAMOUR Days: două zile pline de reduceri de până la 30%!

Avatar photo

Încercuiește în calendar weekendul 1-2 aprilie: vei avea parte de promoții speciale și oferte de până la 30% în sute de magazine partenere din întreaga țară în cadrul unei noi ediții National GLAMOUR Days!

Ai ochit o mulțime de lucruri faine în magazine și nu vrei să aștepți până la reduceri pentru a ți le achiziționa? Vrei să îți împrospătezi garderoba de primăvară cu cele mai simpatice rochii și topuri sau te tentează noile colecții de pantofi ori bijuterii ale sezonului?

Ori poate vrei să te răsfeți cu un nou parfum sau cu acele produse cosmetice pe care le pusesei de ceva vreme pe lista de dorințe! Venim cu vești excelente: pe 1 și 2 aprilie are loc o nouă ediție National GLAMOUR Days.

Exact, un weekend întreg de promoții și reduceri de până la 30% în peste 250 de magazine din București și din țară. Programează-ți o nouă rundă de shopping pe  1 și 2 aprilie și sărbătorește alături de noi National GLAMOUR Days.

Vino cu exemplarul de aprilie al revistei GLAMOUR pentru a beneficia de discounturile și promoțiile speciale. Prezintă revista la casa de marcat și bucură-te de reduceri! Sau accesează site-urile brandurilor partenere și folosește codul de comandă online acolo unde este acesta este specificat. 

Citește mai departe AICI.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top