Now Reading
„Nici prin gand nu mi-a trecut ca voi putea castiga”

„Nici prin gand nu mi-a trecut ca voi putea castiga”

Revista Psychologies
ana drobot si dacia lodgy

La sfarsit de noiembrie Psychologies si-a invitat cititoarele la Seara Filmului Romanesc, unde alaturi de redactie au putut vizona spumoasa comedie „Despre oameni si melci” in regia lui Tudor Giurgiu. Seara intre fete (si nu numai) a fost foarte relaxanta si presarata cu surprize.

 

Interactiune cu cititoarele, dulciuri bune si popcorn la un film de exceptie. Insa marea surpriza a serii a fost tombola cu o miza foarte atractiva: un weekend la Brasov – oferit de revista Psychologies – la bordul unei Dacia Lodgy, pusa la dispozitie de Dacia, inclusiv cazare la Vila Prato din Brasov, si castigat de Ana Drobot.

„Evenimentul in sine mi s-a parut o combinatie intre rationalitatea care caracterizeaza revista Psychologies si acel spirit «ca e de-al nostru» al Daciei. Chiar imi doream mult sa vad «Despre oameni si melci», recunosc, titlul m-a intrigat din prima, iar regizorul si actorii promiteau un film de calitate. Cand mi-am auzit numele la extragerea weekend-ului la Brasov, nu mi-a venit sa cred. Nici prin gand nu mi-a trecut ca voi putea castiga. Si probabil pentru ca a fost neasteptat si foarte bine organizat, weekend-ul a fost de vis. Sunt foarte bucuroasa ca am vizitat si castelul Bran, de mica imi doream asta. Drumul a fost lin si foarte confortabil datorita Daciei Lodgy, care este foarte spatioasa si cred eu foarte utila celor care au familie, ori se deplaseaza cu bagaje multe, pentru ca portbagajul este imens, poate asa ca pentru fete, care stim ca nu calatoresc light.”, ne povesteste fericita castigatoare.

 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top