Now Reading
Noile produse pentru protectie solara pentru copii de la NIVEA SUN

Noile produse pentru protectie solara pentru copii de la NIVEA SUN

Revista Psychologies

Cercetatorii de la NIVEA au dezvoltat doua produse noi care le vor permite sa se zbenguie in aer liber dupa pofta inimii: Lotiunea si spray-ul NIVEA SUN KIDS Pure & Sensitive.

Copiii au nevoie de protectie ridicata impotriva razelor UVA si UVB, deoarece pielea lor este mai subtire, iar organismul lor nu se poate apara la fel de bine ca organismul unui adult. Cei mai expusi riscului sunt copii sub sase ani. Razele UV ataca nucleul celulelor si ADN-ul, putand cauza modificari genetice, care la randul lor pot determina mai tarziu aparitia cancerului de piele.

Noile produse pentru protectie solara pentru copii de la NIVEA SUNPentru ca aceste produse sa fie cat mai blande si cat mai eficiente si pentru ca riscul de reactii alergice sa fie cat mai redus, nu contin parfum, coloranti sau conservanti. Datorita combinatiei ideale de minerale si filtre, produsele sunt eficiente imediat dupa aplicare.

Un rol foarte important in alegerea factorului de protectie solara il are tipul de piele. In general, pielea sensibila a copiilor are nevoie de protectie ridicata, iar produsul trebuie aplicat din cap pana in picioare. Cercetarile arata ca cei mai multi dintre noi folosim prea putina crema cu protectie, ceea ce ii reduce eficacitatea cu pana la 50%. Se recomanda ca pentru o protectie eficienta sa folositi aproximativ doua linguri de produs, in functie de statura copilului. De asemenea, pentru o protectie optima, alaturi de crema cu protectie solara, este recomandata si o imbracaminte adecvata (palarie sau sepcuta si tricou).

Un alt avantaj este ca noile produse, lotiunea si spray-ul, NIVEA SUN KIDS Pure & Sensitive FPS 50+ sunt rezistente la apa, in conformitate cu recomandarile UE. Dupa aplicare, produsele sunt absorbite in piele in cateva secunde, iar pielea nu ramane lipicioasa.

NIVEA SUN Kids Swim and Play FPS 30 si 50
Special creata pentru pielea sensibila a copiilor, formula este ultra rezistenta la apa si ofera protectie solara eficienta impotriva razelor UVA si UVB imediat dupa aplicare. Formula contine Dexpanthenol, care protejeaza bariera naturala a pielii.

Parintii sunt mai linistiti, iar copiii pot sa-si vada mai departe de joaca.

Produsele sunt disponibile pe piata romaneasca incepand cu luna mai.

Preturi:
Lotiune de protectie solara pentru copii Pure & Sensitive FPS 50: 34.42 lei
Spray de protectie solara pentru copii Pure & Sensitive FPS 50: 37.07 lei
Lotiune de protectie solara pentru copii Swim & Play FPS 30: 26.48 lei
Lotiune de protectie solara pentru copii Swim & Play FPS 50: 34.42 lei
 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top