Now Reading
Noul Boutique de machiaj L’Oreal Paris si Maybelline NY

Noul Boutique de machiaj L’Oreal Paris si Maybelline NY

Revista Psychologies

Cum isi cumpara femeile un produs de machiaj… nu este deloc simplu. Shopping-ul este adus practic la rang de ritual!

Rareori doamnele isi cumpara un produs de machiaj ca sa fie… Nu, nu, nu… lucrurile nu stau asa. Femeilor le place sa zaboveasca in liniste in fata standului, sa incerce texturile, sa isi ofere ragazul de a verifica nuantele in lumina sau direct pe piele… E o experienta de care doresc sa se bucure.

In medie, o femeie petrece la raft intre 15-30 minute pentru a se hotari ce nuanta de ruj sau fard de pleoape sa isi aleaga. Cu fondul de ten e mai complicat doar prima data, pana ce descopera nuanta potrivita. Lacurile de unghii intra intr-o categorie speciala… niciodata nu poseda suficiente. Mai ales ca acum se poarta desenele pe unghii, facil de realizat acasa. Mascara este o categorie aparte, ofertanta, unde doar prin testare descoperi efectul preferat: alungire, definire, volum, sau culoare intensa.

In AFI Cotroceni, vei gasi acum noul Boutique de machiaj L’Oreal Paris si Maybelline NY, unde te asteapta sute de produse in sute de nuante, si toate noutatile celor doua branduri. Aici momentul tau de shopping de machiaj va fi transformat intr-unul pe care sa nu il uiti, si pe care sa il faci asa cum se cuvine!

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top