Now Reading
(P) 5 ținute cu bocanci, modelul de încălțăminte preferat din 2019

(P) 5 ținute cu bocanci, modelul de încălțăminte preferat din 2019

După sezoane bune în care botinele și apoi cizmele și-au făcut de cap cu pasiunile fashionistelor, acum a venit momentul să scoatem din nou de la naftalină bocancii. Cum anii 90 continuă să domine puternic tendințele, creatorii de modă au căutat să reinterpreteze și alte elemente caracteristice ale acestora, ajungând acum la mult-iubiții bocanci.

Practici, utili, călduroși, bocancii vor fi marea ta feblețe în 2019. Iar dacă îi consideri lipsiți de stil, ținem că te contrazicem în rândurile de mai jos, prin intermediul a 5 ținute cu bocanci care fac deliciul modei.

Cum porți bocancii: 5 ținute care vor cuceri orice fashionistă

Cu siguranță, trebuie să ai cel puțin o pereche de bocanci în dressing, rămasă de pe urma escapadelor tale pe pârtie sau rezumată până acum doar la zilele mult prea geroase. Acum bocancii scapă de titulatura de model de încălțăminte utilitar și o capătă pe aceea de obsesie stylish. Ca să fii mereu la patru ace, asigură-te că porți modele de calitate și neapărat asociază cu itemurile de mai jos!

Rochie cu bocanci

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BnJ1zUXgn0V/

Avem o veste wow: absolut orice rochie se potrivește cu bocancii tăi de suflet, deoarece moda iernii nu face nazuri din acest punct de vedere. De la modelele office la cele casual, toate creațiile se împacă de minune cu bocancii. Ne place asocierea de rochie largă, lejeră, neagră, cu bocanci decorați cu ținte și o geacă de denim oversized. Apelează la un model îmblănit în perioadele de tranziție către primăvară sau înlocuiește cu o jachetă din blană de oaie până atunci!

Fustă mini cu bocanci

Iată una dintre cele mai ispititoare combinații cu bocanci care vor face ravagii în 2019. Se ia cea mai rock pereche de bocanci din garderoba ta și se asociază cu o fustă mini. Atenție, însă, evită mixurile cu itemuri din piele, deoarece vrei să te ferești de aluzii prea grunge. Dimpotrivă, optează pentru o fustă nevinovată în carouri și pentru o cămașă sau un pulover moale, care să emane feminitate prin toții porii! Așa cucerești!

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BrZ4UPCFVgP/

Blugi + pulover  +bocanci

Mergi la munte? Tocmai ți-am găsit combinația perfectă. Bocancii arată fabulos alături de acest pulover roșu incredibil de stylish, și nimeni nu îți va mai putea reproșa că nu ești sofisticată pe pârtie. Adaugă în ecuație o pereche de blugi mulați și ușor rupți și te vei simți în al nouălea cer al modei. Bonus: șireturile colorate la bocanci sunt o alegere care valorează aur!

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BreMLsehhL8/

Bocanci + colanți de piele+ palton statement + maletă de cașmir

Descoperim acum semnificaţiile unei noi ținute care demonstrează cât de complexă e moda actuală. Se ia o pereche de colanți de piele și se adaugă în mix bocancii tăi preferați. Se schimbă la 180 de grade sensurile și se asociază cu o maletă din cașmir, irezistibil de moale, și cu un palton oversized în tonuri de camel. Noi nu putem găsi nicio greșeală acestei ținute care e un apogeu al celor mai rafinate trenduri!

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/BrfIIUvBZp5/

Bocanci + blugi + jachetă de blană + fes

Iată ținuta cu bocanci perfectă pentru a merge la cumpărăturile de Crăciun! Ne place la nebunie asocierea de bocanci cu blugi skinny, jachetă de blană artificială roz și, bonus, fes drăgălaș. Outfitul are un caracter adorabil, dar e în același timp suficient de stilat pentru a fi adoptat rapid de toate fashionistele. Noi recunoaștem cu mâna pe inimă că îl considerăm pur și simplu perfect!

Sursă foto: Instagram

https://www.instagram.com/p/Brbd1z4HHXj/

Ținutele cu bocanci de mai sus demonstrează din plin că moda actuală este extrem de permisibilă și că adoră să se inspire din cele mai diferite epoci! Pentru ca aceste combinații să facă ravagii și în cazul tău, apelează întotdeauna la itemuri de calitate, așa cum regăsești la Dasha! Consultă toate secțiunile magazinului online și inspiră-te din selecția de bocanci, rochii și paltoane care dau suflu proaspăt iernii!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll To Top