(P) Biobran 250, soluția perfectă pentru un plus de sănătate

Marele filosof Arthur Schopenhauer a spus că sănătatea nu e totul, dar fără sănătate totul. Cât adevăr în aceste cuvinte. Nimic nu putem face în această viață fără sănătate. Din acest motiv, trebuie să facem totul pentru a avea parte cât mai mult de ea.

Ce se întâmplă când sănătatea ne face probleme? Când din cauza lipsei ei nu ne mai putem bucura de viață așa cum se cuvine? Care este soluția perfectă pentru un plus de sănătate? Răspunsul la toate aceste întrebări este unul singur. Biobran 250.

Briobran 250 este un puternic imunostimulant, 100% natural, pe care îl putem folosi ca adjuvant în terapia contra cancerului.

De peste 15 ani este folosit în Japonia, Anglia, Statele Unite ale Americii, cu succes. Produsul are drept componentă activă MGN-3 Arabinoxilan, o componentă a hemicelulozei B, care alcătuiește partea hidrolizabilă a cortexului boabelor de cereale.

Acest supliment alimentar se recomandă a fi folosit ca adjuvant în terapia anticanceroasă convențională, indiferent de tipul sau stadiul bolii. Este foarte bun chiar și în cazul leucemiei. Odată administrat ajută la reducerea diseminării chirurgicale și depletiei imunitare care apare în urma ședințelor de radioterapie sau chimioterapie.

Acest suplimentar alimentar are capacitatea de a reduce efectele negative ale acestor terapii și contribuie la creșterea eficienței lor.

Totodată, poate fi administrat ca adjuvant și în terapiile anticanceroase neconvenționale cu inhibitori agiogenetici medicamentoși sau cu produse naturiste.

Suplimentul nutritiv Biobran 250 poate fi luat în caz de:

– viroze respiratorii acute, mai ales la persoanele mai în vârstă;

– SIDA;

– etilism, tabagism;

– diabet (noninsulino dependent);

– reumatism cronic;

– stări precanceroase (displazii);

– Hepatita B și C.

De asemenea, îl putem administra și în cazul în care ne confruntăm cu deficiențe imunitare, în cazul în care provenim din familii cu antecedente neoplazice heredo-colaterale sau dacă trăim și lucrăm în medii cu noxe, adică în aglomerații urbane, industria chimică sau rafinării.

În ceea ce privește modul său de administrare, acesta este diferit de la caz la caz.  Astfel, dacă îl luăm pentru a ne crește imunitatea trebuie să luăm 2-4 tablete pe zi, într-o singură doză sau cel mult 2 doze.

De asemenea, putem lua 4 tablete o dată pe zi, după o masă sau în două reprize, 2 tablete după masa de dimineață și 2 tablete dupa masa de prânz. Sau putem lua 1 tabletă după masa de prânz și 1 tabletă după masa de seară.

Pentru un rezultat bun, trebuie să luăm acest supliment nutritiv pe perioade de cel puțin 2 luni, făcând pauză 1 lună între administrări.

În cazul în care îl luăm ca adjuvant în terapia împotriva cancerului, este indicat să-l luăm în 2 etape:

Etapa 1: În primele 2 luni trebuie să luăm între 8-12 tablete pentru o perioadă de două luni (30 mg Arabinoxilan/kg corp). Trebuie să luăm câte 4 tablete după masă, cu apă sau ceai.

Etapa 2: După primele 2 luni trebuie să continuăm să luăm Biobran 250. Este vorba despre o doză de întreținere de minim 4 tablete pe zi, după 1-2 mese. Putem lua fie toate cele 4 tablete odată, fie putem lua 2 tablete după masa de dimineața și 2 tablete după masa de prânz.

În cazul în care greutatea noastră corporală este de 70 de kg, 30 mg de Arabinoxilan/kg corp înseamnă 2100 mg de Arabinoxilan, adică minim 8 tablete pe zi. În cazul în care greutatea corporală este de 90 kg, ar trebui să luăm pe zi 12 tablete.

Dacă situația este gravă este indicat să se suplimenteze dozele cu 4 tablete pe zi. Astfel, în loc 8 tablete pentru o greutate de 70 kg, vom lua 12 tablete, iar în loc de 12 tablete pentru o greutate de 90 de kg, vom lua 16 tablete.

În perioada de începere a chimioterapiei sau radioterapiei, trebuie luate 8-12 tablete pe zi, în două sau trei reprize zilnice, după mese.

Biobran 250 este soluția perfectă pentru reducerea efectelor negative ale chimioterapiei și ale radioterapiei, contribuind la creșterea eficienței lor.

Sănătatea este prețioasă, haideți să ne-o menținem cu produse 100% naturale de o calitate excepțională!

Loading...
Comentează și tu
Recomandări
Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător:
Cum batjocorește justiția fetele de 10 ani violate. Procuror și judecător: „Victima s-a îmbrăcat sumar și a consimțit actele sexuale”!

După ce Ministerul Justiției a recunoscut că peste 500 de pedofili au fost condamnați cu suspendare, Libertatea continuă să explice cum e posibil un asemenea fenomen.

Citeste
(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale
(P) O nouă inovație în lumea remediilor naturale

Uleiurile esențiale sunt lichide concentrate, care conțin compuși de aromă din plante. Acestea sunt „esențiale’ în sensul în care poartă mirosul distinctiv al plantei din care a fost extras, sau esența sa. Uleiurile esențiale pentru uz intern sunt o soluție naturală pentru menținerea sănătății. Uleiul esențial conține principii active din planta din care s-a extras, […]

Citeste
(P) Obțineți o stare de bine prin folosirea unei vopsele de păr fără amoniac
(P) Obțineți o stare de bine prin folosirea unei vopsele de păr fără amoniac

A face o mică schimbare de look din când în când are o influență pozitivă asupra felului în care ne simțim și aduce o stare de bine ce nu are nevoie de terapii sofisticate sau de investiții costisitoare. Ori de câte ori ne simțim nesigure, vulnerabile sau nemulțumite de o situație actuală, recurgerea la mici […]

Citeste
(P) Biobran 250, soluția perfectă pentru un plus de sănătate
(P) Biobran 250, soluția perfectă pentru un plus de sănătate

Marele filosof Arthur Schopenhauer a spus că sănătatea nu e totul, dar fără sănătate totul. Cât adevăr în aceste cuvinte. Nimic nu putem face în această viață fără sănătate. Din acest motiv, trebuie să facem totul pentru a avea parte cât mai mult de ea. Ce se întâmplă când sănătatea ne face probleme? Când din […]

Citeste
Cum te poți motiva să faci mișcare constant
Cum te poți motiva să faci mișcare constant

Așa cum demonstrează nenumărate studii, mișcarea are un efect benefic asupra sănătății și poate preveni apariția unor boli. Experții recomandă să faci mișcare cel puțin 30 de minute pe zi și ideal ar fi să integrezi diverse activități în rutina ta. Dar de multe ori poate fi greu să găsești timp de exerciții fizice pe […]

Citeste
(P) Efectele psihologice ale aromaterapiei - cum funcționează?
(P) Efectele psihologice ale aromaterapiei – cum funcționează?

Marea majoritate a celor care intră în contact cu uleiurile esențiale Aromateria ajung să le îndrăgească. Conștienți sau nu, ajung să le folosească mai ales datorită felului în care aromaterapia le afectează starea de spirit. Cum funcționează uleiurile esențiale?   Cele două tipuri de mecanisme fundamentale prin care ele acționează sunt mecanismele farmacologice și cele […]

Citeste