(P) Biobran 250, soluția perfectă pentru un plus de sănătate

Marele filosof Arthur Schopenhauer a spus că sănătatea nu e totul, dar fără sănătate totul. Cât adevăr în aceste cuvinte. Nimic nu putem face în această viață fără sănătate. Din acest motiv, trebuie să facem totul pentru a avea parte cât mai mult de ea.

Ce se întâmplă când sănătatea ne face probleme? Când din cauza lipsei ei nu ne mai putem bucura de viață așa cum se cuvine? Care este soluția perfectă pentru un plus de sănătate? Răspunsul la toate aceste întrebări este unul singur. Biobran 250.

Briobran 250 este un puternic imunostimulant, 100% natural, pe care îl putem folosi ca adjuvant în terapia contra cancerului.

De peste 15 ani este folosit în Japonia, Anglia, Statele Unite ale Americii, cu succes. Produsul are drept componentă activă MGN-3 Arabinoxilan, o componentă a hemicelulozei B, care alcătuiește partea hidrolizabilă a cortexului boabelor de cereale.

Acest supliment alimentar se recomandă a fi folosit ca adjuvant în terapia anticanceroasă convențională, indiferent de tipul sau stadiul bolii. Este foarte bun chiar și în cazul leucemiei. Odată administrat ajută la reducerea diseminării chirurgicale și depletiei imunitare care apare în urma ședințelor de radioterapie sau chimioterapie.

Acest suplimentar alimentar are capacitatea de a reduce efectele negative ale acestor terapii și contribuie la creșterea eficienței lor.

Totodată, poate fi administrat ca adjuvant și în terapiile anticanceroase neconvenționale cu inhibitori agiogenetici medicamentoși sau cu produse naturiste.

Suplimentul nutritiv Biobran 250 poate fi luat în caz de:

– viroze respiratorii acute, mai ales la persoanele mai în vârstă;

– SIDA;

– etilism, tabagism;

– diabet (noninsulino dependent);

– reumatism cronic;

– stări precanceroase (displazii);

– Hepatita B și C.

De asemenea, îl putem administra și în cazul în care ne confruntăm cu deficiențe imunitare, în cazul în care provenim din familii cu antecedente neoplazice heredo-colaterale sau dacă trăim și lucrăm în medii cu noxe, adică în aglomerații urbane, industria chimică sau rafinării.

În ceea ce privește modul său de administrare, acesta este diferit de la caz la caz.  Astfel, dacă îl luăm pentru a ne crește imunitatea trebuie să luăm 2-4 tablete pe zi, într-o singură doză sau cel mult 2 doze.

De asemenea, putem lua 4 tablete o dată pe zi, după o masă sau în două reprize, 2 tablete după masa de dimineață și 2 tablete dupa masa de prânz. Sau putem lua 1 tabletă după masa de prânz și 1 tabletă după masa de seară.

Pentru un rezultat bun, trebuie să luăm acest supliment nutritiv pe perioade de cel puțin 2 luni, făcând pauză 1 lună între administrări.

În cazul în care îl luăm ca adjuvant în terapia împotriva cancerului, este indicat să-l luăm în 2 etape:

Etapa 1: În primele 2 luni trebuie să luăm între 8-12 tablete pentru o perioadă de două luni (30 mg Arabinoxilan/kg corp). Trebuie să luăm câte 4 tablete după masă, cu apă sau ceai.

Etapa 2: După primele 2 luni trebuie să continuăm să luăm Biobran 250. Este vorba despre o doză de întreținere de minim 4 tablete pe zi, după 1-2 mese. Putem lua fie toate cele 4 tablete odată, fie putem lua 2 tablete după masa de dimineața și 2 tablete după masa de prânz.

În cazul în care greutatea noastră corporală este de 70 de kg, 30 mg de Arabinoxilan/kg corp înseamnă 2100 mg de Arabinoxilan, adică minim 8 tablete pe zi. În cazul în care greutatea corporală este de 90 kg, ar trebui să luăm pe zi 12 tablete.

Dacă situația este gravă este indicat să se suplimenteze dozele cu 4 tablete pe zi. Astfel, în loc 8 tablete pentru o greutate de 70 kg, vom lua 12 tablete, iar în loc de 12 tablete pentru o greutate de 90 de kg, vom lua 16 tablete.

În perioada de începere a chimioterapiei sau radioterapiei, trebuie luate 8-12 tablete pe zi, în două sau trei reprize zilnice, după mese.

Biobran 250 este soluția perfectă pentru reducerea efectelor negative ale chimioterapiei și ale radioterapiei, contribuind la creșterea eficienței lor.

Sănătatea este prețioasă, haideți să ne-o menținem cu produse 100% naturale de o calitate excepțională!

Comentează și tu
Recomandări
radio romania muzical, concert muzica clasica
De ziua Radio România Muzical, violonistul Alexandru Tomescu și Corul de Copii Radio România cântă la ParkLake Shopping Center din București, iar în Librăriile Humanitas și pe carturesti.ro sunt Zilele muzicii clasice

În ziua în care Radio România Muzical, unicul post românesc dedicat muzicii clasice, împlinește 22 ani de existență, violonistul Alexandru Tomescu și Corul de Copii Radio România, dirijor Răzvan Rădos, la pian Madgalena Faur, vor cânta la ParkLake Shopping Center din București, într-un eveniment din cadrul campaniei “Ascultă 5 minute de muzică clasică”.

Citeste
Livre Paris 2019
Prima zi la Livre Paris 2019 – ministrul francez al Culturii a vizitat standul ICR: Este un mare succes!

Cel mai mare eveniment dedicat cărţii în Franţa, Livre Paris, ediţia a 39-a, s-a deschis joi seară, la Porte de Versailles, în prezenţa unui public numeros, celebrând Europa şi valorile ei.

Citeste
femeie cu spatele care tine steagul uniunii europene cu ambele maini
Românii vor oprirea defrișărilor și reducerea poluării, investiții in educație și în autostrăzi

10 propuneri ale cetățenilor români privind reinventarea UE sunt supuse votului europenilor, în cea mai mare consultare publică de pe continent. 120.000 de români au votat online în campania derulată în toate cele 27 de state membre UE.

Citeste
(P) Biobran 250, soluția perfectă pentru un plus de sănătate
(P) Biobran 250, soluția perfectă pentru un plus de sănătate

Marele filosof Arthur Schopenhauer a spus că sănătatea nu e totul, dar fără sănătate totul. Cât adevăr în aceste cuvinte. Nimic nu putem face în această viață fără sănătate. Din acest motiv, trebuie să facem totul pentru a avea parte cât mai mult de ea. Ce se întâmplă când sănătatea ne face probleme? Când din […]

Citeste
Psihologia camerei copilului: cum îl pot influența amenajările interioare pe cel mic
Psihologia camerei copilului: cum îl pot influența amenajările interioare pe cel mic

În design interior, se discută mult impactul pe care îl au amenajările interioare asupra stării de spirit și emoțiilor noastre, prin elemente precum culorile folosite, lumina naturală și artificială sau utilizarea spațiului. Copiii sunt chiar mai susceptibili la aceste influențe, așa că importanța amenajării camerei copilului nu trebuie subestimată. Camera copilului devine spațiul în care […]

Citeste
(P) Jucarii educative pentru copii: ce alegem pentru cei mici?
(P) Jucarii educative pentru copii: ce alegem pentru cei mici?

Ce jucarii educative sunt mai potrivite pentru copiii nostri? Ar trebui sa le diferentiem pe grupe de varsta? Exista jucarii educative pentru copii de 2 ani? Care sunt categoriile de jucarii educative specifice pentru varstele de 4-5 ani? Intrebari de acest gen ii bantuie din ce in ce mai des pe parintii aflati la inceput […]

Citeste