(P) Ce spun husa și telefonul din dotare despre personalitatea ta

Ne dorim sau nu, cei din jur descoperă, dacă sunt atenți, lucruri interesante despre personalitatea unora. Prin simpla privire la ce poartă și la cum poartă un obiect sau prin atenta analiză față de accesoriile pe care le etalează se pot deduce atât de multe lucruri, pe care de altfel poate că persoana în cauză nu le-ar mărturisi despre sine cu sinceritate.

Deși se spune despre accesorii că sunt o completare a ținutelor, în unele cazuri reperele sunt altele, gândite în profunzime și se referă la ceea ce se exprimă, ce mesaj se transmite indirect. Poate că prea puțini s-au gândit până acum la faptul că o husa iPhone 8 sau pentru orice tip de telefon de generație modernă poate exprima excentricitatea sau stilul reprezentativ al posesorului.

Se pare că printr-o subtilitate ce ține de alegerea unui tip de husă se exprimă o personalitate iesită din tiparele convenționale – pentru cei care își schimbă husele destul de des, din motive estetice. Aceste persoane sunt clar dornice să iasă în evidență, să își mențină un interes activ față de tot ce este nou, pentru a sublinia originalitatea stilului.

Pentru cel care optează pentru o husă simplă, monocromatică, se deduce că este o persoană pragmatică, mai degrabă practică, ce nu dorește să se exprime prin accesorii sau nu neapărat astfel.

Cromatica huselor

Punem accent pe aceste accesorii întrucât sunt primul impact vizual – tendința este aceea de a etala telefonul fiind ținut în mână. Când acesta este protejat de o husă, este logic că accesoriul în sine este element încărcat de simbolistică vis a vis de personalitatea posesorului.

Se consideră că cei care activează în domenii de business și adoptă stilul office ar trebui să opteze pentru o husă simplă, dar elegantă. Astfel de opțiuni sunt puse la dispoziție de magazinele de specialitate precum www.stifler.ro. Acestea vor transmite seriozitate și punctualitate, față de variantele viu colorate care denotă că posesorul este o persoană veselă și sociabilă, deschisă la noi idei.

Iată și o listă a culorilor clasice, dintre cele mai populare, chiar și când vine vorba de husele de telefoane sau de dispozitivele în sine, precum și corelația cu testul personalității:

Negrul – este un simbol al puterii, disciplinei și al controlului.

Albul – această non culoare este asociată cu persoanele sofisticate. Este de altfel dificil de întreținut, astfel că se denotă clar minuțiozitatea ca definiție a posesorului.

Albastrul – de regulă sugerează încredere, responsabilitate, poate chiar onestitate. O astfel de alegere o fac mai degrabă cei sinceri, persoane de încredere.

Auriul sau argintiul – există la ora actuală acele huse lucioase, unele strălucitoare, cu glitter sau cele cu efect de oglindă. Pentru astfel de alegeri există asocieri sofisticate – spre exemplu poate fi vorba de o persoană ce caută prestigiul și bunăstarea, persoane analitice, oameni stabili și echilibrați. Pentru cei care preferă auriul există o asociere cu triumful, cu prosperitatea; această nuanță caracterizează persoanele ce sunt generoase de asemenea.

Alegerea unei huse

Din punct de vedere practic o husă se alege în funcție de tipul de telefon și nu numai. Funcțiile acesteia sunt clar repere ce se răsfrâng asupra stilului posesorului – anti alunecare, pentru cei neîndemânatici sau zăpăciți, una anti amprentă pentru cei ce sunt atenți la detalii, una anti zgârieturi pentru cei grăbiți și așa mai departe. În fond, alegi o husă pe baza experiențelor avute sau pe baza stilului tău de viață, ce scoate la iveală nevoia de a proteja telefonul într-un anume fel.

Dincolo de asta, desigur că piața a oferi variante tot mai diversificate în tipologii. Culorile nu lipsesc nici ele. Dacă ne orientăm spre magazinul de profil stifler.ro, un brand popular pe această nișă, descoperim că sunt preferate acele huse complexe, de calitate, rezistente. Se dorește un echilbru între practic și estetic, se ține cont de faptul că husa în cauză va fi expusă mai mereu.

Transmitem un mesaj cu fiecare alegere vestimentară, dar și prin accesoriile pentru care optăm. În stil modern, când mai toată lumea deține un telefon de tip smart și acesta  este un accesoriu prețios, merită și acesta contorizat ținând cont de ceea ce exprimă. Altfel spus, o husă joacă un rol mai complex decât poate să pară la prima vedere.

Comentează și tu
Recomandări
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi
(P) 7 atracții turistice din Roma pe care nu trebuie să le ratezi

Îţi plănuieşti următoarea vacanţă, însă nu ştii către ce ţară să te îndrepţi? Este adevărat, Europa este încărcată de istorie, de elemente arhitecturale diverse, însă Roma se află pe lista tuturor iubitorilor de călătorii, graţie edificiilor romane, a pieţelor impresionante și a gastronomiei delicioase. Nu este uşor de întocmit un număr limitat de obiective turistice […]

Citeste
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi
(P) Oferă timpului valoare cu un cadou autentic pentru bărbaţi

Timpul e valoare! E un dar incontestabil de preţios pe care începem să îl apreciem abia atunci când devine insuficient. Ne-am dori ca ziua să dureze 48 de ore şi probabil tot nu ar fi de ajuns. Tânjim după acel timp magic, care să se oprească în loc de fiecare dată când experimentăm clipe minunate. […]

Citeste
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez
Cu sprijinul ICR, muzicienii români farmecă publicul londonez

Două evenimente culturale excepționale au avut loc de curând în Marea Britanie sub egida ICR Londra: pe 1 mai 2019 violonistul român Alexandru Tomescu a concertat, pe faimoasa scenă londoneză de la Cadogan Hall, alături de dirijorul Gabriel Bebeşelea şi Royal Philharmonic Orchestra.

Citeste
(P) Ce spun husa și telefonul din dotare despre personalitatea ta
(P) Ce spun husa și telefonul din dotare despre personalitatea ta

Ne dorim sau nu, cei din jur descoperă, dacă sunt atenți, lucruri interesante despre personalitatea unora. Prin simpla privire la ce poartă și la cum poartă un obiect sau prin atenta analiză față de accesoriile pe care le etalează se pot deduce atât de multe lucruri, pe care de altfel poate că persoana în cauză […]

Citeste
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta
Cum să stabilești și chiar să te ții de rezoluțiile pe care ți le-ai propus anul acesta

Ți-ai propus ca anul acesta să îți schimbi câteva obiceiuri și să le înlocuiești cu altele, care ți-ar aduce mai multă energie și bucurie, însă până acum nu ai făcut nimic în acest sens? Din păcate, jumătate din rezoluțiile pe care oamenii și le setează an de an se pierd încă din prima lună a […]

Citeste
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?
(P) Sarcina dupa 40 de ani: cum pot fi prevenite riscurile?

Tot mai multe femei aleg sa devina mame dupa 35-40 de ani. Statisticile arata ca in tarile dezvoltate, in 2015, peste 5% dintre nasteri au loc dupa varsta de 40 de ani. In plus, sarcinile tardive sunt adesea la primul copil. Afla care sunt consecintele si cum pot fi prevenite riscurile astfel incat sa te […]

Citeste